Trei oameni uciși în hotel cu arbalete – un caz MISTERIOS

Poliția din Germania investighează descoperirea misterioasă a trei corpuri ucise cu săgeți de arbaletă într-o cameră de hotel în Bavaria.

Anchetatorii încearcă să determine relația dintre cei trei, găsiți morți sâmbătă, și ce s-a întâmplat exact în camera unui hotel din Passau, lângă granița cu Austria.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Stefan Gaisbauer, a declarat că nu există indicii clare, adăugând că rezultatele autopsiei sunt așteptate pentru marți.

Victimele: un om de 53 de ani și două femei cu vârste cuprinse între 33 și 30, cetățeni germani. Bărbatul și femeia în vârstă provin din Renania-Palatinat, în sudul Germaniei, în timp ce a treia victimă, o tânără femeie, fusese înregistrată pentru ultima dată în Wittingen, Saxonia Inferioară, în nordul țării. Poliția nu a dat alte detalii despre identitatea celor trei.

Corpurile lor au fost găsite în hotel sâmbătă dimineața de către un angajat care a deschis ușa la camera lor cu trei paturi pentru curățenie.

Bărbatul și femeia în vârstă erau împreună pe pat, în timp ce cea tânără zăcea pe podea. Toate cele trei cadavre aveau săgeți de arbaletă înfipte în corpul lor, dar poliția nu a spus câte.

Două arbalete au fost găsite sâmbătă. Poliția a spus că o a treia arbaletă neutilizată a fost găsită luni într-o geantă abandonată.

Arbaletele pot fi achiziționate legal în Germania de către oricine are vârsta de peste 18 ani. Vom reveni cu detalii din anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here