Trei turiști britanici, inclusiv un copil, au fost uciși și alți patru au fost răniți grav

Trei turiști britanici, inclusiv un copil, au fost uciși și alți patru au fost răniți grav după ce vehiculul lor s-a prăbușit în timp ce traversa un pod în Islanda.

Doi copii au fost printre cei patru răniți când vehiculul care transporta cele șapte persoane s-a prăbușit în jurul orei 9:30 a.m., a declarat poliția islandeză. Autovehiculul traversa podul de la Skeidararsandur, peste o câmpie de nisip vastă din sudul Islandei, când a traversat o balustradă.

„A fost groaznic”, a spus ghidul turistic Adolf Erlingsson, care a fost printre primii care au ajuns la scena accidentului.

Erlingsson a declarat că vehiculul, un Toyota Land Cruiser, potrivit BBC, „a zburat” de pe punte, aterizând pe malul stâncos al fluviului.

„Mașina a fost spulberată după ce a zburat de pe pod și s-a prăbușit acolo jos”, a spus el. „Când am sosit, patru persoane au fost scoase din mașină, unul a murit, alte trei au rămas în mașină, două dintre ele probabil morți. Era groaznic.”

„Mașina părea că a lovit terenul la câțiva metri de unde s-a oprit. Ne-am străduit să-i scoatem pe toți”, a adăugat Erlingsson.

Nu este clar ce a provocat accidentul sau cum de șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.