Trezeguet prins beat la volan, insultă polițiștii: „amărâților, nu câștigați nici măcar 2000 de euro.”

Trezeguet ”treaz pe naiba”, beat turtă, la Torino: permisul de conducere retras. Insultă polițiștii: „amărâților, nu câștigați nici măcar 2000 de euro.”

Fostul atacant acuzat de alcool la volan. S-a întors de la o degustare de vinuri în Langhe, unde care a participat împreună cu Camoranesi.

Probleme la volanul pentru David Trezeguet. Fostul juventin și atacant la naționala franceză, de 41 de ani, a fost oprit aseară în Via Po, Torino, în timp ce conducea SUV-ului său.

Găsit cu un nivel de alcool cu mult peste limitele permise, el a fost trimis în judecată pentru consumul de alcool și i-a fost retras permisul de conducere.

Trezeguet s-a comportat ca un golan cocalar: inițial a refuzat să se supună testului de alcool, dar o oră mai târziu a efectuat testul la care a rezultat de trei ori mai mare peste limita legală admisă.

INSULTELE

Atitudinea sa față de aplicarea legii este, de asemenea, neserioasă. Le-a spus agenților: „eu fac testul, dar după o oră.” Polițiștii și ofițerii i-au spus că e imposibil să aștepte. În acel moment Trezeguet i-a insultat: „amărâților, nu câștigați nici măcar 2000 de euro pe lună”. Apoi s-a liniștit și a făcut testul.

Cu CAMORANESI, David a fost în mașină cu un prieten în momentul arestării sale. S-a întors din Monforte d’Alba, un oraș din Langhe, unde a participat la o degustare de vinuri cu un alt fost jucător juventin, Mauro Camoranesi.

Administratorii municipali care au găzduit eventul  au avut pe cei doi foști fotbaliști ca oaspeți la cină, oferindu-le diverse sticle de Barolo de diferite recolte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.