Tribul Bubal, mai mult decât ciudat, are tradiții nemaiauzite și totodată sinistre


Despre fascinanta Africa am mai scris și nu suntem singurii.

Suntem atrași nu doar de bogățiile culturale, diversitate și mister, ci și de șocantele obiceiuri adesea…

Tribul Bubal, situat între Kenia și Somali, este un trib mai mult decât ciudat, are tradiții nemaiauzite și totodată sinistre.

Conform tradiţiei, membrii tribului folosesc în alimentaţie secreţiile vaginale ale bovinelor, care ar avea puteri magice şi anume: îi ajută să se trateze de rahitism, scortbut şi leucemie. Potrivit Descoperă.ro
Această tradiţie unică este aplicată tuturor vârstelor. Copiii tribului Bubal folosesc în alimentaţie aceste secreţii până nu ajung la vârsta pubertăţii.

Membrii tribului consideră că ritualul lingerii organelor genitale ale vacilor îi face pe tinerii luptători mai voinici şi neînfricaţi.

Drept urmare a acestui ritual, tinerii din tribul Bubal ajunşi la pubertate suferă de reacţii adverse şi anume testiculele lor cresc la dimensiuni inimaginabile.

CITEȘTE ȘI: Curiozități de pe continentul african


Glandele sexuale masculine ajung la 70-80 centimetri.

Acest fenomen se întâmplă din cauza alimentaţiei incorecte, ca urmare a ritualului la care sunt supuşi tinerii tribului bubal.

Secreţiile vaginale ale vitelor mari cornute sunt bogate în hormoni şi odată consumate produc schimbări iremediabile în organismul uman.

Spre fericirea membrilor tribului, această anomalie nu afectează funcţia reproductivă.

În perioadele de secetă, oamenii din tribul Bubal se alimentează insuficient, iar observaţiile făcute de-a lungul timpului le-au permis acestora să sublinieze faptul că secreţiile vaginale îi fac mai rezistenţi.

Acest obicei are efecte benefice nu numai în raport cu sănătatea oamenilor, ci şi cu productivitatea vacilor.

După participarea la acest ritual, a fost observat că vacile produc mai mult lapte.


CITEȘTE ȘI: O fetiță de 6 ani, smulsă din brațele mamei sale de o bandă de mascați din afara unei școli din Africa de Sud, a…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.