TRUMP – Cine se află cu adevărat în spatele protestelor violente din Minneapolis

„Acestea sunt grupuri organizate care nu au nicio legătură cu George Floyd. Trist!”

Trump a tweetat sâmbătă în descrierea revoltătorilor. „Este ANTIFA și stânga radicală. Nu-i învinovăți pe ceilalți!”

Descrierea exactă a președintelui a Antifa se potrivește definiției din legea federală a unui grup terorist intern.

Conform acestei definiții, un astfel de grup încalcă legile „pentru a intimida sau forța o populație civilă” sau „pentru a influența politica unui guvern prin intimidare sau constrângere”.

Antifa susține că este un grup antifascist dedicat stopării opresiunii comunităților marginalizate.

Dar, grupul consideră că forțele de ordine și multe agenții guvernamentale sunt „opresoare”, alături de multe altele care resping agenda radicală.

Membrii Antifa au susținut și au condus violențe pentru a intimida de mai multe ori, dar valul de teroare pe care l-au dezlănțuit săptămâna trecută face ca acțiunile împotriva lor să fie cu adevărat urgente.

Nu există nici o îndoială că mulți dintre cei care au protestat pentru uciderea lui George Floyd aveau tot dreptul să își exprime pașnic indignarea…

Dar, în multe cazuri, radicalii antifa au deturnat acele proteste legitime pentru a le transforma în revolte.

Antifa a instigat pentru a se arde clădirile, magazinele, jefuirea mașinilor și atacarea forțelor de ordine.

Agențiile de poliție au avertizat că Antifa și numeroasele sale tentacule foloseau protestele Floyd pentru a-și promova programul.


CITEȘTE ȘI Minneapolis în flăcări – proteste violente pentru omul ucis de polițist


„Extremiștii autohtoni, inclusiv extremiștii anarhiști și alți extremiști guvernamentali, folosesc revoltele din Minneapolis pentru a amplifica și justifica …

 … cererile lor de destabilizare a forțelor de ordine și de a efectua atacuri la aplicarea legii, ținte guvernamentale și capitaliste”, a informat un buletin al departamentului de poliție din Philadelphia.

Membrii Antifa au instigat violența de mai multe ori înainte și pentru o varietate de cauze de stânga, cum ar fi închiderea discursurilor nedorite, atacurile armate asupra unităților de detenție a imigranților și autoritățile vamale și alte violențe anti-poliție.

Conexiunea pentru violență în orice protest de stânga: o gașcă de criminali antifa îmbrăcați în negru, care ard, sparg geamurile și atacă pe oricine văd ca făcând parte din sistemul coercitiv.

Povestea lui Antifa despre violență este incontestabilă, dar este un grup nebulos și răspândit.

Antifa are o natură anarhică, iar membrii sunt mai susceptibili să se ghemuiască într-o clădire abandonată decât să se administreze într-un birou.

”Deoarece toate grupurile teroriste operează în principal din umbră, trebuie să autorizăm agențiile noastre de aplicare a legii și de securitate cu toate mijloacele posibile pentru a le scoate la lumină activitățile nocive și periculoase.

Aceste instrumente vitale vor fi disponibile în conformitate cu Legea Patriot, dacă Antifa este desemnat grup terorist intern.

Ca grup terorist, Antifa ar putea avea controlate comunicațiile sale electronice de către agențiile de ordine care obțin astfel mandate de căutare.

Acest lucru ar permite autorităților să afle despre activitatea infracțională pe care Antifa o desfășura deja și să prevadă mai ușor violența și să aresteze organizatorii.

O tactică preferată a membrilor Antifa este să ardă autobuzele atunci când se revoltă.

Ca grup terorist, ei s-ar putea confrunta cu urmărirea penală federală pentru această crimă.

Desemnarea ca grup terorist ar interzice de asemenea oamenilor să ajute Antifa, deoarece o astfel de activitate ar fi considerată un sprijin material pentru teroriști și organizații teroriste în temeiul legii federale.

Membrii Antifa lucrează adesea cu alte grupuri de stânga, acționând ca trupe de asalt.

Aceste alte grupuri activiste știu că se pot baza pe Antifa pentru a arde și distruge, dar ar putea fi trași la răspundere pentru aceste crime dacă Antifa ar fi desemnat oficial drept grup terorist.

Concluzia de care trebuie să ținem cont este că protestele pașnice sunt un drept american, dar atacurile violente reprezintă un comportament criminal.

Prin etichetarea cu atenție a Antifa ca grup terorist intern, ne putem proteja împotriva crimelor teroriste fără a încălca drepturile tuturor de a protesta și exercita drepturile noastre de liberă exprimare în conformitate cu prevederile Constituției. SURSA: FOXNEWS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.