Ucide cinci vecini pentru că… „făceau prea mult zgomot”

Ucide cinci persoane, vecini, pentru că „făceau prea mult zgomot” lângă apartamentul său, pe timpul blocajului pentru prevenirea coronavirus, în Rusia

A ucis cinci persoane doar pentru că făceau prea mult zgomot, spune Poliția.

Anton Franchikov, în vârstă de 31 de ani, a certat un grup de vecini, din balconul său, înainte de a apuca o pușcă și a deschide focul… Scrie DailyMail.

Grupul de patru bărbați și o femeie au fost uciși când au intrat în bloc, spune Poliția. Rapoartele arată că femeia ucisă era însărcinată.

Un oficial local a legat oribila crimă de tensiunea provocată de auto-izolare.

Franchikov s-a iritat de la zgomotul străzii, trezindu-i copilul, când vecinii trebuiau să se izoleze în casă, nu să facă atâta gălăgie.

Suspectul a mărturisit trei crime, spunând că nu-și amintește de celelalte două.

Franchikov, un lucrător la spital, aparent în concediu de paternitate, soția lui este medic, a fost reținut în Yelatma, o așezare din regiunea Ryazan, cu o populație de 3.100 de locuitori.

Victimele sunt: cuplul căsătorit Yevgeny și Kristina Tabunov, în vârstă de 24 și de 22 de ani, Ilya Kondrakov, de 26 de ani, Viktor Kapitanov, de 24 de ani și Maksim Ukhov, 31 de ani.

„El [Franchikov] a încercat să fugă, dar nu a reușit, a fost arestat de poliție”, a spus un purtător de cuvânt al forțelor de ordine.

Suspectul, despre care se spune că lucrează într-o unitate neuro-psihiatrică, a depus mărturie poliției despre incident.

A fost deschis dosar penal pentru crimă în masă.

Ancheta continuă controalele criminalistice efectuate la locul crimei.

Șeful administrației locale Grigory Danilov: „Acesta a fost un conflict între vecini care s-a transformat într-un schimb de focuri.

„Au făcut schimb de cuvinte și a scos în cele din urmă o pușcă.”

„A doua săptămână de carantină se joacă prost cu nervii oamenilor. Oamenii nu au comunicare”.

Soția sa Svetlana, de 27 de ani, medic generalist la un spital local, a fost întrebată despre accident de către comisia de anchetă rusă. Ea era în baie în timpul masacrului și nu știa despre împușcături..

Conform regulilor de auto-izolare a Rusiei, oamenii ar trebui să stea acasă într-o vacanță forțată, ordonată de președintele Vladimir Putin.

Anchetatorii verifică afirmațiile conform cărora suspectul avea un istoric de violență în familie și că el ar fi postat materiale extreme pe social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here