Ucigașii au distribuit pe social media un videoclip în care se vede cum au decapitat un băiat de 17 ani

Gangsterii care a ucis un adolescent au postat un videoclip în care se vede cum i-a tăiat trupul adolescentului și l-a postat pe rețelele de socializare.

Resturile lui Keane Mulready-Woods, de 17 ani, au fost găsite într-un vehicul în flăcări în Drumcondra, Dublin, ieri dimineață.

Poliția urmărește acum un asasin „psihopat” și le-a cerut oamenilor să nu partajeze filmul oribil, relatează Daily Mail.

Anchetatorii consideră că tânărul Keane a fost ucis brutal ca parte a unui război între bande cu sediul în Drogheda, un oraș la nord de Dublin.

Principalul lor suspect este un criminal în vârstă de 35 de ani, din Dublinul de Nord, pe care ofițerii îl descriu drept „psihopat” și „criminal în serie”.

S-ar putea ca Keane să fi fost vizat de o răzbunare pentru lovitura contra lui Richie Carberry, în noiembrie 2019. Carberry, în vârstă de 39 de ani, a fost împușcat mortal în afara casei sale din Bettystown,  Meath. Polițiștii consideră că Keane a fost atacat din cauza legăturilor sale cu unii ucigași ai gangsterilor.

O sursă a declarat pentru The Irish Sun: „Există o mulțime de paranoici acolo și de când [Keane] a lucrat pentru ambele părți, a devenit o țintă ușoară. Cei din banda Carberry căutau sânge și doreau ca cineva să plătească cu viața”.

Gardai crede că Keane a fost atras în capcană pentru moartea sa, după ce trebuia să se întâlnească cu prieteni duminică. O altă sursă a spus: „Avem de-a face cu tineri care s-au implicat într-un fel până peste cap și nu văd nicio ieșire. Oamenii ar trebui să ridice telefonul și să-i spună ce știu, deoarece acest tip de violență duce doar la acte barbare în continuare”.

Poliția a numit crima „brutală, feroce și sălbatică”. Mangan a spus: „Există numeroase grupuri care sunt interesate practic de controlul anumitor părți ale societății prin cocaină. Vor să-și finanțeze stilul de viață prin droguri și intimidare. Nu vom lăsa acest lucru. Suntem aici pentru a proteja oamenii din Drogheda, și cu siguranță o vom face foarte puternic.”

Keane este un băiat în vârstă de 17 ani care a dispărut duminică 12 ianuarie și au fost descoperite o parte din rămășițele sale. Acesta este un atac brutal și sălbatic asupra unui copil și este complet inacceptabil în orice societate democratică normală. Nivelul violenței este șocant.

Într-o declarație, el a adăugat: „Este important să ne amintim că Keane era un copil, un băiat tânăr, care încerca să-și găsească drumul în viață, acum și-a pierdut viața, iar familia sa și-a pierdut fiul și fratele iubit”.

Omagiile aduse adolescentului ucis au fost publicate pe rețelele de socializare, cu o singură expresie: „În ce fel de lume trăim. El era doar un copil. Dumnezeu să ocrotească familia băiatului tânăr”.

Un altul a spus: „Gândindu-mă la toate. Inima mea este absolut frântă pentru tine. Este o lume atât de crudă.”

La comentarii, cititorii au mai spus: ”astfel de alegeri îi fac să trăiască mai puțin decât mașina mea de spălat”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here