Ucis pedofilul – anchetat tatăl victimelor abuzului

O crimă comisă la comandă – este concluzia la care a ajuns procurorul privind moartea lui Giuseppe Matarazzo, de 45 de ani, ucis la 19 iulie, în Frasso Telesino, și care a solicitat arestarea a doi oameni: un om de 55 ani din Sant’Agata dei Goti (Benevento ) și un tânăr de 30 de ani din San Felice a Cancello (Caserta).

Matarazzo fusese eliberat din închisoare pe 16 iunie, după ce a împlinit o sentință de unsprezece ani și șase luni pentru violență sexuală împotriva a două surori din Frasso Telesino, minore la momentul faptelor.

Una dintre cele două fete, de 15 ani, ceva timp după ce a suferit  violența, a avut o tentativă suicid în 2008. Din acest motiv, Procuratura crede că în spatele uciderii lui Matarazzo ar fi cineva din sânul familiei celor două surori victime. De fapt, pentru crimă, tatăl celor două minore a fost deja supus anchetei.

În seara crimei, doi oameni coborând dintr-o mașină neagră, au ajuns în casa lui Matarazzo și au tras cinci focuri de armă în el. Omul a murit.

Investigațiile au condus la arestarea celor doi bărbați, datorită analizei GPS, traficului telefonic și intercepției. Carabinierii au descoperit că mașina unuia dintre cei doi arestați se afla la locul crimei în momentul în care a fost comisă.

Chiar și un martor a recunoscut mașina și șoferul. Anchetatorii au reconstruit apoi mișcările mașinii, constatând că, în zilele dinainte de crimă, au făcut întotdeauna aceeași cale, un element care a dus la gândirea premeditării actului. În prezent, se crede că unul dintre cei arestați le-a asigurat făptașilor cu mașina (ascunsă în interior) și arma, în timp ce cealaltă era în spatele volanului.

Probabil chiar și o a treia persoană, încă neidentificată, are se afla la volanul vehiculului. Astfel, investigațiile continuă căutând să identifice pe cel de-al treilea vinovat și pe cei care au comandat crima, eventual alți complici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.