Ucisă de fostul soț în plin local – asasinul s-a predat după 24 de ore

Omul, a intrat în restaurant și a început să tragă cu pistolul spre scena de karaoke unde se afla fosta soție. A rănit grav o altă femeie și a atins lejer alte doua persoane. Apoi a fugit.

Domenico „Mimmo” Massari, de 54 de ani, a împușcat pe fosta lui soție, Deborah Ballesio, de 40 de ani, originară din Val Bormida, și a rănit alte persoane, una la picior și alta abia atinsă de glonț și …încă o fetiță de 3 ani.

Incidentul a avut loc la Băile Aquario din Savona. Ofițerii de Poliție l-au căutat pe Massari toată noaptea. 

Potrivit unor martori, înainte de tragicul incident, omul, care este șomer și fără adăpost, ar fi urlat la fosta sa soție „îți amintești de mine?”

Criminalul a tras șase focuri cu arma îndreptată spre victimă. Martorii au avut momente de teroare când au auzit împușcăturile. Cei mai apropiați care au observat scena, au fugit sau s-au aruncat în pământ.

Deborah, o femeie solară, iubitoare de canto și de animale, în special cai. O viață presărată cu multe suferințele, dolii în familie, pierderea surorii mai mari, care cu câțiva ani în urmă, victimă a depresiei, și-a luat propria viață, apoi, moartea tatălui ei, în 2013.

Ea a locuit cu familia în Val Bormida, aproape de Savona, unde acum doar mama ei a rămas. În ultima vreme Deborah a tot spus prietenilor ei: „mai devreme sau mai târziu mă va ucide”

Cu câțiva ani în urmă, ea a decis să deschidă un restaurant cu sală de dans și karaoke, într-un video a explicat motivele pentru noul său vis: „este o alegere curajoasă, deoarece femeile care conduc un local aici nu sunt considerate …credibile.”

Și soțul ei a investit în această afacere dar, apoi, situația familiei s-a complicat, ea l-a denunțat pentru violențe, cerând divorțul și astfel, complexitatea separării a fost legată cumva și de afaceri financiare.

Localului, fostul ei soț i-a dat foc în 2015, combinat simultan cu o serie de alte hărțuiri, fapte care l-a condus la o condamnare.

Mimmo Massari, care mai fusese condamnat în trecut pentru jaf și fraudă, nu a acceptat niciodată separarea, condamnat acum și pentru hărțuire la 3 ani și eliberat din închisoare acum un an, a plănuit să se răzbune.

A intrat în local și de față cu clienții, când ea era pe scenă, a împușcat-o.

Omul, căutat de ore în toată Italia, a fugit imediat după crimă, în jur de 10.30 pm. Singur, fără adăpost, dificil să fi avut vreo mașină disponibilă, pentru a putea ajunge departe de scena tragediei. Singura teamă a fost că omul ar putea avea un mic grup criminal pe care să se sprijine. Totuși:

După aproximativ 24 de ore Massari s-a predat Poliției, singur, fără un avocat. Omul este acuzat de uciderea fostei sale soții.

Sase focuri trăsese, trei dintre ele fatale care au străpuns pieptul femeii. Două femei atinse, una rănită iar o alta și o fetiță de 3 ani au fost doar un pic atinse, fără să provoace răni grave.

Omul va fi judecat acum pentru crimă cu premeditare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here