Ultimul supraviețuitor din vechea gardă sovietică a Mafiei Rusești din SUA

Nu ai vrea să ai de-a face cu un astfel de …dur!

Celebrul mafiot rus a supraviețuit mai multor tentative de asasinat în urma războaielor interne din lumea interlopă, în special în anii 90.

Boris Nayfeld este ultimul șef al Mafiei Rusești din vechea gardă, scrie presa din USA.

El a fost arestat recent, după ce a încercat să obțină bani de la mai multe firme sub formă de șantaj.

Poreclit „Biba”, Boris Nayfeld a emigrat in New York in anii 60, urcand repede in rang in cadrul Mafiei Rusesti, din care a facut parte de cand a ajuns in USA si pana astazi.

Acesta a ajuns la putere in anii 80, cand a preluat rolul de lider dupa ce fostul cap a fost arestat si incarcerat pentru 7 ani. Potrivit sport.ro.

Biba a mai stat de 3 ori la inchisoare, pentru diferite infractiuni, iar acum va primi o sentinta destul de mica, avand in vedere ca are deja peste 70 de ani.

Acesta este considerat ultimul sef mafiot din vechea garda, din epoca de aur a Mafiei Rusesti, ce dateaza din timpul Uniunii Sovietice, si a supravietuit mai multor tentative de asasinat in urma razboaielor interne din lumea interlopa, in special in anii 90.

Articolul precedentCel puțin 50 de balene moarte au fost descoperite de către un grup de turiști pe o plajă îndepărtată din Islanda
Articolul următorO fată de opt ani a murit după ce a suferit leziuni interne, în noaptea căsătoriei sale aranjate, cu un om mai mare cu mai mult de cinci ori vârsta ei
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here