Un adolescent s-a aruncat într-un canal pentru a salva un copil de 15 luni, înecat

Un adolescent s-a aruncat într-un canal pentru a salva un copil de 15 luni, înecat

Ryley Ferguson, în vârstă de 15 ani, se plimba cu câinii săi de-a lungul canalului de navigație Aire și Calder din Knottingley, West York, când, deodată, a văzut că Reggie Hampton, în vârstă de un an și trei luni, cădea în apă. Scrie The Sun.

Reggie se juca în curte, apoi a pătruns printr-o poartă improvizată și a luat-o pe potecă.

Eroul adolescent Ryley a spus: „L-am putut auzi pe acest copil țipând și zburdând. Mi-am dat seama cât de mic era, și la-ma văzut pe partea cealaltă, am crezut că ar trebui să mă duc să-l iau sau să intru după el. L-am văzut jucându-se în iarbă.”

„Câteva secunde mai târziu, el a făcut o mișcare greșită și am văzut că picioarele i se scufundă, mi-am scos haina și am sărit după el. Când am ajuns la el, el era practic în fundul canalului.”

Adolescentul, care își prepară un viitor în domeniul ingineriei electrice, a adăugat: „îi spuneam ”te-am prins, vei fi bine”.

Mama lui Reggie, Becca l-a numit de atunci pe Ryley un înger păzitor, postând cazul pe Facebook, să-și arate recunoștința.

Alături de o fotografie cu Ryley și Reggie, ea a scris: „Eroul nostru chiar aici cu iubitul meu micuț… această fotografie va fi tipărită și plasată într-o ramă și pusă acolo unde Reggie o poate vedea … așa că știe cine este îngerul său păzitor .. Reggie va ști întotdeauna cine este eroul său … și vom fi întotdeauna îndatorați acestuia …”

Părinții lui Ryley, Michael și Amy, amândoi de 38 de ani, au spus că sunt „super mândri” de fiul lor curajos.

Amy a spus: „Este totul copleșitor, evident că suntem cu adevărat mândri de el.”

Tatăl lui Ryley a adăugat: „Dacă ar fi trecut câteva secunde, copilul s-ar fi înecat și nimeni nu ar fi știut unde s-a dus. Trebuia să fi avut pe cineva care să vegheze asupra lui”.

Consilierul local Tom Gordon l-a invitat chiar pe primarul Consiliului Wakefield să se asigure că Ryley primește recunoașterea pentru „acțiunile sale curajoase și dezinteresate”.

El a spus: „Orașul nostru este extrem de norocos să aibă un fiu ca Ryley. Este un erou și merită să fie recunoscut ca atare.”

Localnicii au început, de asemenea, o campanie pentru un premiu. Un rezident a creat o pagină Go Fund Me pentru a-i acorda lui Ryley un premiu în bani, dar acesta a declarat că nu îl va accepta, va dona bani strânși pentru medicii din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.