Un adolescent s-a spânzurat după o ceartă cu iubita lui – a transmis un mesaj tulburător

Un adolescent s-a spânzurat după o ceartă cu iubita lui – a transmis un mesaj tulburător Snapchat prietenilor cu câteva clipe înainte de a muri.

William Paddy, în vârstă de 14 ani, le-a spus prietenilor săi pe Snapchat că se va spânzura după ce a băut o jumătate de sticlă de rachiu la casa sa din Harmans Cross, Dorset. Potrivit the sun.

Un prieten, a cărui nume nu poate fi dat din motive legale, a spus că nu a primit mesajul la moment, deoarece wifi-ul său a fost întrerupt.

Încerca să-l înveselească pe William jucând Fortnite și discutând cu el pe FaceTime și Snapchat.

Prietenul a spus: „Am scris mesaje pe Snapchat că a avut o ceartă cu iubita lui. La miezul nopții am stat pe FaceTimed. El a plâns, dar l-am calmat vorbind despre Fortnite și am încercat să-l distrag. WiFi-ul s-a oprit apoi și am ratat apelul. Am încercat să contactez din nou, dar nu am putut să-l contactez.”

După ce mama sa s-a culcat, William a luat o sticlă de țuică și a băut jumătate din ea. Adolescentul le-a spus apoi prietenilor cu un mesaj Snapchat de grup că se va atârna singur, a auzit ancheta.

Când prietenul a reușit să se întoarcă online mai târziu, a văzut mesajele lui William pe Snapchat și a încercat să vorbească cu el, dar nu a primit niciun răspuns.

Prietena a trezit pe mama ei să-i ceară ajutor, însă acesta i-a spus că nu va telefona mama lui William la 2 dimineața. În schimb, l-a asigurat că prietenul său va fi bine a doua zi.

William a fost găsit spânzurat de mama sa, Lesley Paddy, 53 de ani, în dimineața următoare. Ea a spus în anchetă că a luptat pentru a-și salva fiul cu CPR.

Într-o declarație, mama prietenului lui William a adăugat: „Nu m-aș fi gândit niciodată pentru o secundă că Will se va răni pe sine. Dacă aș fi crezut o secundă aș fi sunat pe Lesley și dacă nu mi-ar fi răspuns, aș fi condus spre casa lor”.

„TRAGEDIE INIMAGINABILĂ” – Jurnalistul Brendan Allen a spus că moartea lui William a fost o „tragedie de neimaginat”. William era un sportiv talentat, un pasionat de rugby, un pensionar de zăpadă și un cavaler.

El a spus că alcoolul a avut un efect, creșterea comportamentului riscant și reducerea capacității de a lua decizii raționale.

Allen a spus: „A intenționat să facă acest lucru? Dovada nu îl susține: niciun fel de note, că a consumat alcool, nu a avut înregistrări de auto-vătămare și a avut planuri pentru viitorul imediat și pe termen lung.”

De la moartea sa, mama lui William a creat o campanie de caritate, #Willdoes, pentru a ajuta bunăstarea mentală a tinerilor prin activități.

Vorbind după anchetă, doamna Paddy a spus: „Pentru mine, familia și prietenii lui Will au fost atât de importanți încât Will nu este definit de dispariția sa, ci de persoana frumoasă și specială care a fost. Will a fost pasionat de sport, empatic și cel mai iubitor băiat, dar și un adolescent tipic. El încă îmi arată cum pot continua fondarea carității. Will, în tot ceea ce a făcut, a scris „Will face” și așa, pentru mine, trebuie să continui ceea ce face Will.”

„Dacă putem ajuta tinerii să navigheze prin acest câmp al vieții și să-și facă visele să devină realitate așa cum Will și-ar fi dorit pentru el și prietenii săi”. Până acum, campania lui William a strâns 60.000 de lire sterline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here