Un adolescent s-a spânzurat după o ceartă cu iubita lui – a transmis un mesaj tulburător

Un adolescent s-a spânzurat după o ceartă cu iubita lui – a transmis un mesaj tulburător Snapchat prietenilor cu câteva clipe înainte de a muri.

William Paddy, în vârstă de 14 ani, le-a spus prietenilor săi pe Snapchat că se va spânzura după ce a băut o jumătate de sticlă de rachiu la casa sa din Harmans Cross, Dorset. Potrivit the sun.

Un prieten, a cărui nume nu poate fi dat din motive legale, a spus că nu a primit mesajul la moment, deoarece wifi-ul său a fost întrerupt.

Încerca să-l înveselească pe William jucând Fortnite și discutând cu el pe FaceTime și Snapchat.

Prietenul a spus: „Am scris mesaje pe Snapchat că a avut o ceartă cu iubita lui. La miezul nopții am stat pe FaceTimed. El a plâns, dar l-am calmat vorbind despre Fortnite și am încercat să-l distrag. WiFi-ul s-a oprit apoi și am ratat apelul. Am încercat să contactez din nou, dar nu am putut să-l contactez.”

După ce mama sa s-a culcat, William a luat o sticlă de țuică și a băut jumătate din ea. Adolescentul le-a spus apoi prietenilor cu un mesaj Snapchat de grup că se va atârna singur, a auzit ancheta.

Când prietenul a reușit să se întoarcă online mai târziu, a văzut mesajele lui William pe Snapchat și a încercat să vorbească cu el, dar nu a primit niciun răspuns.

Prietena a trezit pe mama ei să-i ceară ajutor, însă acesta i-a spus că nu va telefona mama lui William la 2 dimineața. În schimb, l-a asigurat că prietenul său va fi bine a doua zi.

William a fost găsit spânzurat de mama sa, Lesley Paddy, 53 de ani, în dimineața următoare. Ea a spus în anchetă că a luptat pentru a-și salva fiul cu CPR.

Într-o declarație, mama prietenului lui William a adăugat: „Nu m-aș fi gândit niciodată pentru o secundă că Will se va răni pe sine. Dacă aș fi crezut o secundă aș fi sunat pe Lesley și dacă nu mi-ar fi răspuns, aș fi condus spre casa lor”.

„TRAGEDIE INIMAGINABILĂ” – Jurnalistul Brendan Allen a spus că moartea lui William a fost o „tragedie de neimaginat”. William era un sportiv talentat, un pasionat de rugby, un pensionar de zăpadă și un cavaler.

El a spus că alcoolul a avut un efect, creșterea comportamentului riscant și reducerea capacității de a lua decizii raționale.

Allen a spus: „A intenționat să facă acest lucru? Dovada nu îl susține: niciun fel de note, că a consumat alcool, nu a avut înregistrări de auto-vătămare și a avut planuri pentru viitorul imediat și pe termen lung.”

De la moartea sa, mama lui William a creat o campanie de caritate, #Willdoes, pentru a ajuta bunăstarea mentală a tinerilor prin activități.

Vorbind după anchetă, doamna Paddy a spus: „Pentru mine, familia și prietenii lui Will au fost atât de importanți încât Will nu este definit de dispariția sa, ci de persoana frumoasă și specială care a fost. Will a fost pasionat de sport, empatic și cel mai iubitor băiat, dar și un adolescent tipic. El încă îmi arată cum pot continua fondarea carității. Will, în tot ceea ce a făcut, a scris „Will face” și așa, pentru mine, trebuie să continui ceea ce face Will.”

„Dacă putem ajuta tinerii să navigheze prin acest câmp al vieții și să-și facă visele să devină realitate așa cum Will și-ar fi dorit pentru el și prietenii săi”. Până acum, campania lui William a strâns 60.000 de lire sterline.

Articolul precedentIran – Declarație incendiară: ”SUA ne împiedică accesul la medicamente. Acțiuni criminale de la Washington blochează ajutorul umanitar”
Articolul următorNu crede tot ce primești pe Facebook sau Whatsapp – dosare penale pentru răspândirea de informații false și zădărnicirea combaterii bolilor
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here