Un adolescent și-a ucis sora însărcinată pe motiv că aceasta nu era căsătorită și a făcut familia de rușine

Un adolescent din Texas a fost arestat sub acuzația de crimă după ce a spus poliției că sora sa însărcinată fără căsătorie a fost o „rușine pentru familia lor”, așa că a ucis-o și a făcut să pară o sinucidere.

Viridiana Arevalo, de 23 de ani, a fost dată dispărută de către iubitul ei din The Colony, Texas, în urmă cu o săptămână. Familia a găsit o notă scrisă de fată pe care ar fi lăsat-o în care menționa că vrea să se omoare. Era însărcinată de opt luni.

Luni, poliția din Köln a anunțat că fratele Eduardo Arevalo, în vârstă de 19 ani, se confruntă cu o acuzație de omor de primul grad, după ce trupul fetei a fost descoperit duminică pe o alee.

Poliția a declarat că adolescentul le-a spus detectivilor că a omorât-o pe sora lui pentru că a fost „o rușine pentru familia lor” și a spus „ar fi fost mai bine să nu fi venit aici”, potrivit Fox 4 Dallas.

„Nu cu asta ar fi vrut agenții și detectivii noștri să aibă de-a face cu două zile înainte de Crăciun”, a spus pentru Dallas Morning News, sergentul Aaron Woodard, de la Departamentul de Poliție.

Articolul precedentOrdinul Cavalerilor Templieri – 1119-2019 – nouă sute de ani de mistere
Articolul următorEmisiunea TV investigativă italiană ”Le iene”( „Hienele”) pune la încercare politicienii: nimeni nu știe unde s-a născut Iisus!
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here