Un avion al Gărzii Naționale a Forțelor Aeriene s-a prăbușit – cele nouă persoane aflate la bord au murit

Un avion al Gărzii Naționale Aeriene din Puerto Rico s-a prăbușit în Savannah, Georgia, la scurt timp după decolare, miercuri, omorând nouă persoane aflate la bordul avionului care se în ultim zbor îndreaptă spre retragerea sa.

Avionul, în misiune meteo WC-130 și  cargo al Airlift Wing din  Puerto Rico, a fost în Savannah pentru lucrări de întreținere și se îndrepta spre baza Davis-Monthan Air Force din Arizona pentru a fi retras. Maiorul Paul Dahlen de la Garda Națională din Puerto Rico a declarat pentru CNN că la bord erau cinci membri ai echipajului și patru pasageri.

Un purtător de cuvânt al Air Force a declarat că avionul s-a prăbușit în jurul orei de 11:30, explodând în apropierea aeroportului internațional Savannah / Hilton Head. Isabelo Rivera, consilier general al Gărzii Naționale Puerto Rican, a declarat pentru Associated Press că e prea devreme să spună ce a provocat incidentul. Armata investighează, a declarat Air Force într-o declarație, iar numele morților vor fi date publice odată ce vor fi informate rudele acestora.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.