Un băiat de 12 ani a împușcat un boxer de categorie super-grea

Un băiat de 12 ani a fost acuzat de împușcarea mortală a unui boxer profesionist, făcând furioasă comunitatea locală din box, în sudul Texasului, unde a locuit și antrenat.

Super-greul boxer John VanMeter, de 24 ani, se afla în casa lui din Uvalde când a fost împușcat și ucis miercuri seara. Prietena lui a sunat la 911 în jurul orei 8 pm și a spus că cineva pare că a lovit cu piciorul ușa casei și l-a împușcat pe VanMeter, atunci când acesta a deschis-o, potrivit Ksat-TV din San Antonio.

VanMeter a fost dus la spital unde a murit după câteva ore. Băiatul în vârstă de doisprezece ani a fost acuzat de crimă și a fost reținut într-un centru de detenție juvenilă. Poliția nu a dezvăluit motivul gestului băiatului. Martorii au spus politiei ca au văzut un băiat cu o bandana neagră pe fata fugind din casa boxerului.

VanMeter a început boxul profesional în 2016 și a avut un succes remarcabil. Antrenorul său, David Hernandez, a descris luptătorul la Associated Press ca fiind un om cu o „inimă de aur și un spirit incredibil”.

Tree City Boxing Club a postat despre VanMeter pe Facebook, spunând: „este o noapte tristă, tristă, nu doar pentru box, ci pentru întreaga noastră comunitate. Vă rugăm să îl păstrați pe VanMeter în rugăciunile voastre.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here