Un băiat de 12 ani a împușcat un boxer de categorie super-grea

Un băiat de 12 ani a fost acuzat de împușcarea mortală a unui boxer profesionist, făcând furioasă comunitatea locală din box, în sudul Texasului, unde a locuit și antrenat.

Super-greul boxer John VanMeter, de 24 ani, se afla în casa lui din Uvalde când a fost împușcat și ucis miercuri seara. Prietena lui a sunat la 911 în jurul orei 8 pm și a spus că cineva pare că a lovit cu piciorul ușa casei și l-a împușcat pe VanMeter, atunci când acesta a deschis-o, potrivit Ksat-TV din San Antonio.

VanMeter a fost dus la spital unde a murit după câteva ore. Băiatul în vârstă de doisprezece ani a fost acuzat de crimă și a fost reținut într-un centru de detenție juvenilă. Poliția nu a dezvăluit motivul gestului băiatului. Martorii au spus politiei ca au văzut un băiat cu o bandana neagră pe fata fugind din casa boxerului.

VanMeter a început boxul profesional în 2016 și a avut un succes remarcabil. Antrenorul său, David Hernandez, a descris luptătorul la Associated Press ca fiind un om cu o „inimă de aur și un spirit incredibil”.

Tree City Boxing Club a postat despre VanMeter pe Facebook, spunând: „este o noapte tristă, tristă, nu doar pentru box, ci pentru întreaga noastră comunitate. Vă rugăm să îl păstrați pe VanMeter în rugăciunile voastre.”

Facebook Comments