Un băiat de 3 ani, cade de la etajul 6 de la balconul apartamentului, salvat de trecători cu o pătură

Un băiat de trei ani din China, a supraviețuit după o cădere de la balconul unui apartament de la etajul șase luni, după ce un grup de trecători a folosit o pătură pentru a opri căderea.

Incidentul a avut loc astăzi în jurul orei 4 p.m. într-o comunitate rezidențială din Chongqing, situat în partea de sud-vest Chinei.

„M-am uitat în sus și am văzut un copil atârnând acolo. Prima mea reacție a fost de a găsi ceva să-l prindă”, Zhu Yanhui, un trecător. „M-am gândit să fug acolo și să-l iau cu mâinile goale, dar că n-ar funcționa.”

Un video făcut de privitori arată copilul agățat la marginea balconului cu mulțimea care s-a adunat sub clădire.

Spectatorii au format apoi un cerc cu o pătură albă sub balcoane, jos. „M-am uitat la pătură întrebându-mă dacă o putem ține în siguranță. Singurul meu gând era să-l păstrez în siguranță”.

Copilul poate fi văzut căzând din balcon spre grupul de așteptare de jos și …aterizând în siguranță pe pătură.

Băiatul de trei ani a fost transportat la un spital din zonă, dar nu a suferit nici un traumatism, conform CCTV. Poliția a spus că băiatul a fost lăsat singur în apartament în timp ce bunica lui a mers la cumpărături.

Articolul precedentEpiscop cipriot: ”este ipocrit să se jelească toți acei copiii care au fost victimele unui criminal în serie, câtă vreme rata avorturilor este mare în țară”
Articolul următorROMA: Via Del Corso – trecătorii își riscă viața din cauza unui ”Dorel” autohton
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here