Un băiat în vârstă de 6 ani a murit după ce și-a incendiat frații mai mici, în joacă, în timp ce mama făcea baie 

Un băiat în vârstă de 6 ani a murit după ce și-a incendiat frații mai mici, în joacă, în timp ce mama făcea baie 

Un băiat în vârstă de șase ani a murit într-un incendiu tragic în casă, după ce s-a jucat cu chibriturile, în timp ce mama sa făcea baie într-o anexă. Potrivit the sun.

Fratele mai mic al băiatului, în vârstă de patru ani, a rămas cu arsuri severe pe 25 la sută din corp, după ce hainele sale au luat foc.

 

Sora lui în vârstă de un an a suferit do intoxicație cu monoxid de carbon în urma incendiului. Tragedia s-a petrecut în satul Verkhivtseve, centrul Ucrainei.

Se înțelege că micuții au găsit o cutie de chibrituri și au început să se joace cu focul în timp ce mama era în altă încăpere.

Conform rapoartelor, paramedicul l-a găsit pe băiat în stare de inconștiență. Eforturile de a încerca să-l reînvie au fost inutile, a murit de intoxicație cu monoxid de carbon.

Ambii copii mai mici sunt în prezent în terapie intensivă și se luptă pentru viața lor.

Ceilalți doi copii, Igor și Anna, au fost duși la spital în orașul Dnipro din apropiere, în stare critică.

Potrivit mamei, care creștea singură copiii, Tatiana, aceștia au fost lăsați nesupravegheați timp de doar 20 de minute.

Mama celor trei, în vârstă de 27 de ani, a declarat presei locale: „M-am dus la toaletă să mă spăl și să i-am lăsat să se joace în camera lor. Când m-am întors, casa era plină de fum negru și zăceau inconștienți pe podea. Am fugit și am chemat o ambulanță. Fiul mai mare nu respira. Am efectuat reanimarea gură la gură și masaj cardiac.”

Oamenii legii au inițiat procedurile penale, depunând acuzațiile pentru neîndeplinirea îndatoririlor ca părinți împotriva mamei.

Dacă va fi găsită vinovată de către magistrați, se va confrunta cu o pedeapsă de cinci ani de închisoare.


(Distribuiți pe Facebook – prietenii dvs au nevoie de știri verificate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here