Un băiețel de 2 ani dat în urmărire, FBI-ul ajută la căutare

Poliția din Oregon caută un băiețel de 2 ani, după ce părinții săi au fost găsiți morți, miercuri, în urma unei aparente sinucideri, în Montana.

Părinții copilului Aiden Salcido, Daniel Salcido, de 21 de ani, și Hannah Janiak, de 24 de ani, au fost semnalați pentru prima dată că au dispărut de la Departamentul de Poliție Medford, pe 11 iunie.

Cuplul a fost implicat într-o urmărire cu Poliția și un incident în Kalispell, Mont, miercuri, care s-a încheiat atunci când cei doi au reușit să fugă. Poliția apoi, le-a găsit cadavrele în mașină cu răni prin împușcare.

Se pare că Salcido a împușcat-o pe Janiak și apoi s-a sinucis, potrivit Poliției. Aiden nu a fost în mașină la momentul respectiv și nu a existat nici o dovadă că ar fi fost recent, potrivit Poliției.

Janiak a fost programată pentru a-și începe o pedeapsă cu închisoare în Jackson County, Oregon, pe 11 iunie, pentru un jaf petrecut în 2018 cu Salcido care a fost, de asemenea, condamnat, dar nu s-au prezentat. Pe 24 iunie, au fost emise mandate de arestare pentru Janiak și Salcido.

Unii membri ai familiei au spus Poliției că nu l-au văzut pe niciunul dintre cei trei. Ei au spus, de asemenea, că aceștia trei, mama, tata și copilul, trăiau fără adăpost și, de multe ori, se aciuau în periferiile Medford. Acum, FBI-ul ajută la căutare.

Se bănuiește că nu ar fi fost decât o ”justițiere” din partea unor polițiști, acoperindu-li-se fapta oribilă acum de către colegi.

Copilul probabil a văzut dubla crima și a fugit, dispărând… Dacă nu cumva a fost ucis și acesta și …ascuns cadavrul lui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.