Un băiețel de trei ani, rătăcit în pădure timp de două zile, spune că un URS prietenos i-a purtat de grijă

Casey Hathaway, din Carolina de Nord, se întoarce acasă, salutat ca „supraviețuitor” de către Poliție, după ce s-a rătăcit într-o pădure, la temperaturi foarte scăzute.

Un băiat de trei ani care a supraviețuit două nopți singur în pădure, în condiții de ger, a spus Poliției și familiei, că acolo în pădure a fost ajutat de un urs prietenos, care a fost cu el tot timpul.

Salvatorii l-au găsit pe Casey Hathaway încurcat în tufișuri spinoase, înfrigurat și ud, dar în condiții de siguranță, joi seară. Dispăruse de acasă marți, căutările fiind disperate și …mai să se renunțe!…

După, copilul a povestit ceva care părea între real și imaginar, dar mai degrabă credibil pentru acele păduri din Carolina de Nord, o zonă care este ”acasă”, pentru o mulțime de urși negri. Șeriful din Craven County, Chip Hughes, a declarat: ”micuțul mi-a mărturisit că a avut un prieten în pădure, iar aceasta era nimeni altul decât un urs, și care a fost cu el tot timpul.”

Povestea a fost repetată și de mătușa băiatului, Breanna Hathaway. „El a spus că a petrecut  cu un urs timp de două zile”, Hathaway a scris într-un post de Facebook. „Dumnezeu i-a trimis un prieten să-l țină în siguranță. Dumnezeu este bun, minunile se întâmplă prin El.”

Hughes a spus că băiatul s-a jucat cu alți doi copii în curtea bunicii sale din Ernul, marți însă, el nu a mai reintrat cu aceștia, ci s-a îndreptat spre pădure.

S-au înregistrat condiții meteorologice de ger iar Casey nu era îmbrăcat pentru o astfel de vreme iar  căutarea lui a implicat elicoptere, drone, unități și scafandri, precum și sute de voluntari. Joi, însă, vântul și ploaia deveniseră atât de rele încât voluntarii au fost nevoiți să stea departe de zona sălbatică.

„El este un supraviețuitor”, a declarat Hughes vineri, subliniind faptul că salvatorii au trebuit să treacă prin apa adâncă până la brâu, spre pădure, pentru a ajunge la băiat, care nu măsoară în înălțime nici măcar șaptezeci de centimetri.

Casey a scăpat din aventura lui doar cu câteva zgârieturi și a cerut de la mama lui, când a ajuns în brațele ei, doar un pic de apă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.