Un bărbat de 50 de ani a dezbrăcat şi pipăit fata de 11 ani a vecinilor

Pe fondul mult mediatizatului caz de la Caracal, care a tulburat nu doar România, continuă abuzurile împotriva copiilor, fapt care arată starea de degradare morală și psihică a unui popor.

Poliţiştii din Prahova fac cercetări pentru agresiune sexuală şi ameninţare, după ce un bărbat de 50 de ani ar fi pipăit şi dezbrăcat o fată de 11 ani, pe care a fotografiat-o în ipostaze indecente şi ar fi ameninţat-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

Potrivit IPJ Prahova, tatăl fetei a sesizat, joi, poliţiştii că fiica sa minoră ar fi fost agresată de vecinul lor, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

„În urma verificărilor efectuate până la acest moment, a rezultat faptul că, astăzi (joi n.r.), bănuitul ar fi pipăit-o pe fetiţa de 11 ani, iar anterior, acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze şi ameninţând-o cu scopul de a nu spune nimic”, au transmis poliţiştii prahoveni.

Potrivit unor surse judiciare, faptele s-ar fi petrecut într-un bloc de nefamilişti din localitatea Boldeşti Scăieni. Aceleaşi surse susţin că fata a ajuns speriată acasă şi le-a povestit părinţilor ce a păţit.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru agresiune sexuală şi ameninţare. Deocamdată, fetiţa este audiată de poliţişti, alături de avocat şi de familie. Bărbatul acuzat că ar fi făcut aceste fapte nu a fost încă audiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.