Un bebeluș de 19 luni plângea iar un pasager din autobuz l-a lovit peste ceafă – Poliția publică fotografia bărbatului căutat


Un pasager în autobuz lovește după cap un copil de 19 luni – Poliția publică fotografia bărbatului căutat. Foto a fost captată de pe sistemul video al autobuzului.

Un bebeluș 19 luni plângea iar un pasager l-a lovit peste ceafă, în timp ce se urca în autobuz. Scrie DailyMail Online.

Fetița în vârstă de 19 luni plângea într-un cărucior când un trecător a strigat ceva și a lovit-o. Faptul s-a petrecut în autobuzul 29 ce leagă centrul orașului Luton de St Margaret’s Avenue. Mama băiatului era așezată lângă fetiță în timpul atacului.

Carolyn Hoare, de la Poliția din Bedfordshire, a declarat: „Acesta este un incident cu adevărat șocant în care un copil a fost atacat într-un autobuz. Nu vom tolera acest tip de comportament în orașul nostru”.

„Solicităm omului din fotografia surprinsă pe camerele de luat vederi CCTV sau oricui îl recunoaște, să se prezinte la Poliție, de asemenea, oricine ne poate ajuta în investigațiile noastre. Dacă cineva a asistat la incident, rugăm să ia legătura cu noi.”

Șocantul fapt a avut loc pe 4 februarie în jurul orei 14:30. Un purtător de cuvânt al companiei de transport Arriva a spus: „Suntem conștienți de un accident pe unul dintre autobuzele noastre și asistăm autoritățile competente în investigațiile lor în desfășurare”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.