Un boschetar, din senin și fără motiv, a tras un șut puternic câinelui, aruncându-l aproximativ 15 metri în aer

O femeie își plimba cățelușa ei, Sophie, în Hueneme Beach vineri, când un om fără adăpost, Dylan McTaggert, de 25 de ani, s-a ivit brusc din spate și, fără să fi fost provocat de nimeni, din senin și fără motiv a tras un șut puternic câinelui, aruncându-l aproximativ 15 metri în aer.

Cățelușa Sophie a fost găsită rănită și inconștientă. Anchetatorii au spus că bietul câine „a fost lovit atât de tare, încât a fost diagnosticat cu un plămân dislocat și cu inima mutată de la locul ei.”

După întâmplarea brutală, oficialii spun că McTaggert a fugit, în timp ce câțiva salvamari încercau să intervină iar ofițerii de poliție se îndreptau spre plajă.

Autoritățile au declarat despre McTaggert, care locuiește în Ormond Beach, într-una dintre multele tabere ilegale ale celor fără adăpost, a fost raportat „de nenumărate ori” pentru că deranja turiștii pe plajă.

La momentul incidentului, el se afla în perioada de probă în urma unui proces penal pentru „atacarea ofițerilor și furt din magazine”.

Poliția l-a arestat pe McTaggert imediat după atac și i s-a atribuit încă o acuzație, atac asupra unui salvamar, pe lângă cea de cruzime manifestată față de animale.

Nu a fost imediat clar care au fost acțiunile ce au condus la acuzația de asalt asupra unui salvamar.

Cățelușa Sophie, între timp, se recuperează, se află în prezent acasă sub îngrijiri oferite cu dragoste de către proprietara ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.