Un bou a lăsat fără electricitate sute de case din trei sate

Un taur pe nume Ron a tăiat curentul la aproximativ 800 de case din sudul Lanarkshire, Scoția, în încercarea de a-i potoli o mâncărime.

Taurul în vârstă de patru ani a doborât din greșeală un transformator de la un stâlp de electricitate pe care îl folosea pentru ca să se scarpine.

Bovina a reușit în mod miraculos să evite cutia în timp ce a căzut pe lângă el și a scăpat de la o descărcare de 11.000 de volți din cablurile care căzuseră.

Dar a lăsat fără electricitate sute de case din trei sate din apropiere.

Proprietarul fermei, Hazel Laughton, a spus că i s-a alăturat Ron în timpul evaluării pagubelor.

„Stăteam și-l priveam iar taurul s-a apropiat timid de gard. A părut puțin uimit. Nu cred că știa cu adevărat ce s-a întâmplat”, a spus el pentru BBC.

În timp ce compania locală de energie a reparat pagubele, Laughton a decis să trimită o scrisoare de scuze unui grup local de Facebook, în numele taurului.

„Taurul nostru Ron ar dori să-și ceară scuze tuturor celor de la Chapelton și Strathaven pentru că a provocat noaptea trecută întreruperea energiei la peste 700 de locuințe! Avea o mâncărime teribilă și s-a scărpinat pe stâlpul de electricitate și a făcut să cadă cutia transformatorului! Pur și simplu fericit că este în viață în această dimineață, după ce cumva a scăpat neatins de cei 11.000 de volți și de la o lovitură mare în cap! Cred că îl vom redenumi „Sparky”! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.