Un boxer ”învață” soții cum să-și lovească soțiile pe timpul izolării în casă contra coronavirus


Campionul de la box Billy Joe Saunders și-a cerut scuze după ce au apărut scurte video cu la el, învățându-i pe bărbați cum să-și lovească soțiile pe timpul izolării în casă contra coronavirus.

Într-un videoclip postat pe WhatsApp, super-campionul mondial în greutate medie se aruncă în sacul de box greu, atârnat în hambarul său… Scrie DailyMailOnline.

…oferind în același timp un comentariu despre modul în care bărbații își pot lovi partenerele dacă ajung la ceartă pe timpul izolării în casă contra coronavirus.

„Am vrut doar să fac un mic videoclip pentru toți tații, soții, dacă au fete”, a spus Saunders.

„Evident, acest Covid-19 devine foarte serios și suntem izolați în spațiile private.”

„Dacă soția ta tot dă din gură și tu încerci să fii răbdător, încerci să fii calm, rece, dar… după a șasea zi vei exploda.”

„Deodată se apropie de tine, scuipându-ți o mică otravă în față, gata să spună ceva, poate ai lăsat vasele nespălate, nu știu ce ai făcut, dar ai supărat-o.”

„Când intră, vine la tine și ai pierdut răbdarea, ține situația ferm mâinile tale. Așa că, de îndată ce intră și este pe cale să spună ceva, dintr-o dată explodezi și o lovești sub bărbie…”, spune Saunders în video, în timp ce lovește sacul de box cu mâna dreaptă.

„În acel moment ar putea clipi și să vadă alb în fața ochilor și să se întrebe, șocată: „Ce s-a întâmplat?” – a adăugat boxerul.

„Nu știe ce se întâmplă și, dintr-o dată, te lați pe genunchiul acela și o termini”, aici, Saunders se apleacă pentru un upercut rapid cu stânga.

„Acest lucru ar trebui să facă trucul”, a spus el.

La scurt timp după ce videoclipul a fost publicat de Mirror, Saunders a intrat pe Twitter, susținând că „nu ar fi iertat niciodată violența în familie”.

„Dacă aș vedea un bărbat care atinge o femeie, l-aș sfâșia singur, aș avea o fiică și dacă un bărbat ar pune un deget pe ea, s-ar termina deloc bine [sic].

„Îmi cer scuze dacă am jignit vreo femeie care rămână …binecuvântata x.”


Au mai fost cazuri controversate cu boxeri: Welwyn, în vârstă de 30 de ani, s-a confruntat pentru prima dată cu probleme în 2018, după ce a fost filmat în două videoclipuri postate pe Instagram.

În acestea, solicita lui Lyndsey Fox, în vârstă de 37 de ani, să accepte un act sexual în schimbul a 150 de lire sterline și cocaină, spunându-i să lovească un om din public.

Luptătorul a fost amendat cu 100.000 de lire sterline și condamnat pentru „discreditarea sportului”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.