Un bucureștean crește porci într-un cartier chiar din centrul Capitalei

Vecinii au ajuns la capătul răbdărilor din cauza mirosului și a șobolanilor

Un bucureştean s-a transformat în fermier şi creşte 14 porci într-un cartier de case aproape de centrul Capitalei. Isprava lui este însă un dezastru pentru vecini, care cer ajutorul autorităţilor. Nu există sancţiuni, însă, în acest caz, iar proprietarul porcilor nu vrea să discute şi nu primeşte pe nimeni în curte.

În imagini sunt caţiva dintre cei 14 porci crescuţi la doar câţiva kilometri de centrul Capitalei. Animalele sunt ţinute de un bucureştean într-o curte dintr-un cartier de vile din spatele gării Obor. Iar 9 dintre porci au peste 200 de kilograme, după cum se laudă proprietarul. Ferma improvizată emană însă mirosuri greu de suportat pentru vecini. În plus, şobolanii colcăie pretutindeni printre resturile de mâncare de langă coteţe. Locuitorii din zonă au ajuns la capătul răbdării.

Orice discuție pe care vecinii au încercat să o aibă cu proprietarul porcilor nu a dat niciun rezultat.

Vecinii au făcut nenumărate sesizări la Primăria Sectorului 2, la Poliția Locală și chiar la Direcția Sanitar Veterinară a Municipiului București. Autoritățile încearcă să-și paseze răspunderea.

Cum autoritățile nu au reușit să rezolve problema porcilor crescuţi între case, vecinii se gândesc să-și caute dreptatea în judecată. Sursa:rtv.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.