Un bunic de 74 de ani s-a luptat să-și salveze nepoțica de 10 ani din apele mării – fetița a fost salvată, el însă NU

ITALIA – Castel Volturno, tragedie pe mare: bunicul, în vârstă de 74 de ani, încearcă să-și salveze nepoata și moare.

Fetița de 10 ani a fost adusă pe țărm de către salvamari. Omul, răpus  de oboseala înotului, inima i-a cedat.

Antonio Tipolo, din Napoli, a murit încercând să-și salveze nepoata de 10 ani târâtă în ​​larg de către curenți. Tragedia a avut loc la Lido California, în Ischitella, Castel Volturno (Caserta). Omul a încercat de mai multe ori să prindă micuța, dar în zadar. Între timp, salvamarii au intervenit cu o barcă de salvare, au reușit să salveze copilul însă, pentru bunicul curajos nu mai fost nimic de făcut.

Tragedia a avut loc în apele din largul California Lido, aproape de Lago Patria, când Antonio Pipolo, 74 de ani, rezident la Napoli, și nepoata sa în vârstă de 10 de ani, au intrat în mare pentru a se răcori un pic în după-amiaza toridă de ieri.. La câteva minute s-a ivit un val și a smuls fetița absorbind-o apoi într-un vortex.

Bătrânul nu a ezitat să se bată cu marea pentru a-și salva nepoata, dar puterile l-au părăsit. De pe mal, scena a fost observată de salvamari. Aceștia au reușit să salveze copilul în timp ce recuperarea bătrânului s-a dovedit mai dificilă. Salvatorii totuși, au făcut tot ce se putea pentru a-i salva pe amândoi, aducându-l în viață la țărm, dar imediat ajuns la țărm, omul a murit. Încercările de a-l resuscita au fost inutile…