Un cățeluș care a supraviețuit în mod miraculos eutanasiei – unde este acum!

Un cățeluș care a supraviețuit în mod miraculos eutanasiei, într-un refugiu supraaglomerat în Oklahoma, a găsit acum o casă pentru totdeauna.

Cu vârsta de vreo șapte sau opt luni povestea cățelușului numit Rudolph a devenit viral, potrivit King’s Harvest Rescue – un paradis pentru salvarea câinilor din Davenport, Iowa – care a detaliat povestea lui într-o postare pe Facebook, la începutul acestei luni.

Rudolph are o poveste frumoasă, el a fost adus la un refugiu, care la un moment dat veterinarul locului l-a hărăzit eutanasiei, adică să-l ucidă, încă nu s-a înțeles din care motive… Dar, Dumnezeu a avut un plan diferit, deoarece cățelul a supraviețuit – medicul veterinar care au încercat inițial să eutanasieze câinele a refuzat să încerce din nou …după evenimentul neașteptat și neobișnuit. La injecția administrată nu ar fi putut rezista nici un câine adult, darămite unu pui.

„Așa că l-am dus în refugiul nostru în speranța că poate cineva îl va adopta și să-i dea o a doua șansă de viață”. Rudolph a fost adoptat, a anunțat grupul de salvatori.

„Rudolph se îndreaptă spre casa lui pentru totdeauna. A fost o decizie dificilă, cu atât de multe aplicații minunate, dar Rudolph i-a căzut cu tron unui tânăr și sentimentul a fost reciproc”, a scris pe Facebook cei de la KHR, care nu a dezvăluit identitatea omului din imagine. „Vă mulțumim pentru adoptarea unui câine de la centrul nostru de salvare”, au mai adăugat cei de la firma sus amintită.

Facebook Comments