Un cățeluș care a supraviețuit în mod miraculos eutanasiei – unde este acum!

Un cățeluș care a supraviețuit în mod miraculos eutanasiei, într-un refugiu supraaglomerat în Oklahoma, a găsit acum o casă pentru totdeauna.

Cu vârsta de vreo șapte sau opt luni povestea cățelușului numit Rudolph a devenit viral, potrivit King’s Harvest Rescue – un paradis pentru salvarea câinilor din Davenport, Iowa – care a detaliat povestea lui într-o postare pe Facebook, la începutul acestei luni.

Rudolph are o poveste frumoasă, el a fost adus la un refugiu, care la un moment dat veterinarul locului l-a hărăzit eutanasiei, adică să-l ucidă, încă nu s-a înțeles din care motive… Dar, Dumnezeu a avut un plan diferit, deoarece cățelul a supraviețuit – medicul veterinar care au încercat inițial să eutanasieze câinele a refuzat să încerce din nou …după evenimentul neașteptat și neobișnuit. La injecția administrată nu ar fi putut rezista nici un câine adult, darămite unu pui.

„Așa că l-am dus în refugiul nostru în speranța că poate cineva îl va adopta și să-i dea o a doua șansă de viață”. Rudolph a fost adoptat, a anunțat grupul de salvatori.

„Rudolph se îndreaptă spre casa lui pentru totdeauna. A fost o decizie dificilă, cu atât de multe aplicații minunate, dar Rudolph i-a căzut cu tron unui tânăr și sentimentul a fost reciproc”, a scris pe Facebook cei de la KHR, care nu a dezvăluit identitatea omului din imagine. „Vă mulțumim pentru adoptarea unui câine de la centrul nostru de salvare”, au mai adăugat cei de la firma sus amintită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.