Un copilaș de un an ucis de tatăl său cu un cuțit

Tragedia a avut loc în timpul unei dispute în familie

În Sant’Agata di Scarperia, o localitate aparținând de Mugello aproape de Florența, un fiu în vârstă de un an a murit după ce a fost înjunghiat de tatăl său cu un cuțit în timpul unei dispute de familie. În casă era și cealaltă fiică a cuplului, de 7 ani: tatăl ar fi încercat de fapt să o lovească, dar copilul a fost salvat de mama sa care a fost rănită punându-se în mijloc. Carabinieri au intervenit la fața locului.

Potrivit reconstrucției făcute de către carabinieri, mama, Annalisa L. de 30 de ani, a încercat să salveze micuțul Michele, un an, refugiindu-se de mânia tatălui pe terasa casei, cu fiul ei în brațe. Aici, soțul, Niccolò Patriarchi, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la ei și a lovit de mai multe ori cu un cuțit. Cealaltă fiică, de 7 ani, a fost salvată datorită intervenției părinților și fratelui femeii care în timpul certei apucase să telefoneze la membrii familiei care au avertizat apoi carabinierii.

Alarma ar fi fost dată de bunica copilului în jurul orei 20.00. Copilul, Michele, împlinise abia un an pe 3 septembrie. Omul, cunoscut ca IT-ist, cu mici antecedente penale. Omul a fost găsit la fața locului în stare de șoc și a fost arestat imediat de poliție, în timp ce soția a fost transportată la urgențe la spitalului Borgo San Lorenzo, dar nu ar fi în pericol de viață.