Un cuplu primește în casă un om de 25 de ani, acesta abuzează fata lor de 13 ani și o ucide

Stephen Nicholson a ademenit-o pe Lucy McHugh în pădure, înjunghind-o de 30 de ori.

În vârstă de 25 de ani a fost primit de o familie ca un chiriaș la casa lor. A abuzat-o de la vârsta de 12 ani, dar a ucis-o când a pretins că e însărcinată. Nicholson a fost găsit vinovat de violarea și uciderea fetei de 13 ani.

„Dorința malefică a lui Nicholson de satisfacție sexuală” care l-a determinat să o violeze și să o înjunghie pe Lucy, anul trecut.

Vorbind după verdict, McHugh a spus: ”Ar avut toată viața înaintea ei. Fără dorința diabolică a lui Nicholson de satisfacție sexuală și distrugerea brutală a vieții sale, nu ar fi trebuit să trecem prin asta, iar Lucy ar fi fost încă în viață.”

Nicholson, un artist în tatuaje și chiriaș al familiei, a fost găsit vinovat de uciderea lui Lucy, crimă comisă după ce fata de 13 de ani a pretins a fi gravidă cu el.

„Rece, calculat, pedofil” a atras-o pe Lucy în pădurea de lângă casa ei din Southampton, înainte de a o înjunghia de 30 de ori și lăsând-o să sângereze până la moarte. Adolescenta, vulnerabilă, o exploatase de mai bine de un an, începând de la vârsta de 12 ani.

El a devenit tot mai nervos după ce Lucy a mărturisit dragostea ei pentru el. Era îngrijorat că ea ar fi dezvăluit cele petrecute între ei și să fie expus ca pedofil, așa că a conceput un plan dezgustător de a ucide adolescent.

Ore după uciderea Lucy pe 25 iulie, Nicholson a trimis un mesaj la mama ei spunându-i să „ține capul sus și atitudine pozitivă” în timp ce era îngrijorată pentru fiica ei lipsă de acasă.

Mama lui Lucy nu știa că omul pe care l-a primit în casă a exploatat fiica ei, forțând drumul ei în dormitorul lui și făcându-o să aibă sex „dur”. Lucy a încercat să-i spună mamei ei despre relația ei cu Nicholson. dar nu a fost luată în serios.

În jurnalul ei, Lucy a descris modul în care Nicholson i-a luat virginitatea, după ce cuplul a jucat un joc video împreună la casa ei, și detaliat modul în care ea s-a încuiat apoi în baie pentru a evita sexul cu el.

În timpul procesului, Nicholson a încercat chiar să dea vina pe părinții lui Lucy pentru uciderea ei.

El nu a arătat nicio emoție când a fost condamnat la Winchester Crown Court pentru uciderea de 13 de ani și alte trei capete de acuzare, de viol, pedofilie și corupere.

Nicholson a fost, de asemenea, găsit vinovat de o altă infracțiune sexuală, cu o altă fată în 2012, care avea 14 de ani.

Inițial a fost totuși achitat de o acuzație de activitate sexuală cu un copil de mai multe ori când Lucy avea 13 ani.

În timpul procesului de patru săptămâni, Curtea a aflat că Nicholson a profitat de Lucy  după ce a fost primit în casă de către mama ei Stacey, 31, și partenerul ei Richard Elmes, care a fost cel mai bun prieten al lui.

Sfâșietoare notele scrise de fată în jurnal „genial, năstrușnic și inteligent” ea a arătat astfel că a fost îndrăgostită de Nicholson, care avea de două ori vârsta ei, atunci când o „relație secretă sexuală” a început.

Dar dovezile de la un prieten de la școală au dezvăluit că Lucy a devenit rapid îngrozită de el, dezvăluind că nimeni nu va crede plângerile ei despre el.

Corpul lui Lucy a fost descoperit de un câine Walker pe 26 iulie anul trecut, la mai puțin de 24 de ore după ce a dispărut din casa ei.

Căutările pe Internet ale dispozitivului Samsung a lui Nicholson arată că el a trimis sms ei: „este potrivit și este frumos să pornești un foc de tabără”, înainte de a distruge hainele sale pe care le purta în momentul morții lui Lucy.

După ce a ucis fata, Nicholson a fugit de la locul faptei, schimbându-și hainele și aruncându-le într-un mic pârâu, pe drumul de întoarcere spre casa ei.

Într-un text trimis doamnei White, Nicholson a spus: „Sper că o vor găsi în siguranță. Poliția se pricepe la slujba ei și o vor găsi curând. Ține-ți capul sus și rămâi pozitivă.”

Detectivul Inspector Paul Barton, de la Hampshire Police, a declarat că Nicholson a exploatat familia lui Lucy care l-a luat ca chiriaș când nu avea unde să locuiască și și-a folosit ospitalitatea pentru a viza fata în vârstă de 13 ani pentru sex.

„El a vizat-o pe Lucy, a profitat de ea, și când a vrut o relație cu el, a luat decizia de a o face să tacă o dată pentru totdeauna ucigându-o cu brutalitate.”

Barton a spus că el crede că uciderea fetei de 13 ani a fost premeditată pentru că Nicholson a luat măsuri pregătitoare. Nicholson ar fi putut încerca să-și acopere urmele provocând leziuni asupra corpului lui Lucy care puteau fi interpretate ca fiind auto-provocate.

John Montague, procuror-șef al CPS din Wessex, a declarat că Nicholson a ucis-o pe Lucy pentru a o opri să le spună oamenilor că aveau o relație sexuală și pentru că a pretins că este însărcinată cu el.

„Adevărul post-mortem a fost că ea nu era însărcinată, nu știu la ce se gândea la acel moment, poate că a ratat perioada, a spus unui număr de oameni că era însărcinată în acel moment” „Ea a fost un copil abuzat de Nicholson pentru o perioadă semnificativă de timp. În mintea mea, elementul sexual este clar din dovezile pe care le-am examinat.”

În prima zi de căutare în zonă, poliția a găsit niște haine, inclusiv un hanorac albastru și alte haine care aveau legături ADN atât cu Nicholson, cât și cu Lucy.

O investigație este în curs de modul în care acuzațiile de abuz împotriva Lucy McHugh au fost ocultate de către serviciile sociale, în lunile care au dus la uciderea ei.

Deși doi profesori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea „vulnerabilă” a tinerilor, serviciile sociale au întrerupt o investigație în urma unei conversații „dificile” cu mama ei, Stacey White.

Procesul lui Stephen Nicholson a auzit că profesorii de la două școli la care au participat Lucy, au devenit atât de îngrijorați de contactul său cu artistul în tatuaje, cât și de circumstanțele de la domiciliul său încât au alertat serviciile sociale.

Lucy, care a fost descrisă ca fiind „vulnerabilă” de procurorul William Mousley QC, a venit în atenția profesorilor după ce a spus mai mulți prieteni ea a fost însărcinată și a avut o relație sexuală cu un om adult, care a trăit ca chiriaș în casa ei.

Au existat, de asemenea, preocupări cu privire la starea ei mentală atunci când ea a fost diagnosticată cu deficit de atenție și tulburări de hiperactivitate (ADHD) și au fost menționate la servicii de sănătate mintală pentru copii și adolescenți.

Un alt semn de avertizare identificat de profesori a fost că, uneori, Lucy nu a servit masa de prânz la școală și a mâncat doar o pungă de dulciuri.

Pe timpul procesului a fost spus că Southampton City Council’s multi-Agency a decis să nu ia măsuri suplimentare după ce a vorbit cu mama lui Lucy, Stacey White, care a devenit „foarte, foarte nemulțumită” despre implicarea serviciilor sociale.

Emma Wright, șeful de protejare la St Anne’s Catholic School din Southampton, a declarat Curții că Lucy a fost notată pentru că utiliza telefonul mobil pe Snapchat cu „prietenul” ei, Nicholson, în timpul orelor. A mai spus că a aranjat o întâlnire cu mama lui Lucy, Stacey White, care nu a apărut.

Emma Wright a spus că a vorbit cu White și a spus, „mama nu a văzut-o surprinsă, mama mi-a spus ea urmărește toate mesajele lui Lucy și mama nu părea îngrijorată.”

Ea a adăugat: „mama a fost destul de agresivă, ea a fost foarte furioasă că eu am contactat serviciile sociale”. Serviciile sociale nu au spus nici o altă acțiune în acel moment.”

Detectivul Inspector Paul Barton, de la Hampshire Police, a declarat: „Lucy a fost vulnerabilă prin definiție, la vârsta de 13 ani, dar un caz serios de revizuire este în prezent și în curs de aplicare, care este practica standard atunci când un copil moare. Aceasta implică toate agențiile, inclusiv poliția și serviciile sociale, așa că ar fi greșit pentru mine să comenteze până când vom avea rezultatele acestei revizuiri.”

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Municipal din Southampton a refuzat să comenteze și a spus: „odată ce procesul este complet, moartea tragică a lui Lucy McHugh va fi supusă unei revizuiri serioase a cazului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here