Un deținut la Poggioreale, a ascuns telefonul în stomac timp de o lună

În vârstă de 40 de ani, a înghițit un telefon mobil pentru a scăpa de un control al ofițerilor din Penitenciar. Apoi s-a simțit rău și radiografiile au arătat dispozitivul în stomac.

În închisoarea napolitană din Poggioreale, un deținut de 40 de ani a înghițit un telefon mobil pentru a scăpa de inspecția poliției penitenciare și …timp de o lună… dispozitivul a rămas în stomac.

Omul a suferit dureri în abdomen și a fost transportat în camera de urgență a Spitalului, pentru a fi supus unei radiografii care …arăta prezența telefonului. Operat prin laparoscopie, omul nu este în pericol.

După cum scrie Il Mattino, deținutul de 40 de ani este supus la o anchetă în curs de desfășurare pentru a se afla cum a fost introdus în închisoare acest telefon mobil. Omul, când și-a dat seama că ofițerii de poliție urmau să-i facă un control în celulă, a decis să îl înghită.

Spitalizarea – omul a început să sufere din ce în ce mai multă durerea de stomac și a fost necesară internarea la infirmeria închisorii unde a rămas aproape o lună. Starea lui totuși, a continuat să se înrăutățească și, după încă o criză puternică, a fost transportat la spitalul orașului pentru o radiografie, astfel fiind descoperita cauza bolii.

Deținutul a fost supus unei operații laparoscopice. Incredibil este faptul că a supraviețuit topirii bateriilor cu litiu și eliberării unor substanțe chimice nocive și faptul că nu este acum în pericol.

În ultimele săptămâni, inspecțiile Penitenciarului din Poggioreale au condus la descoperirea altor telefoane mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.