Un expert american în bioterorism: „Coronavirusul este creat în laborator, este o armă biologică de război”

Un expert american în bioterorism: „Coronavirusul este creat în laborator, este o armă biologică de război”.

Francis Boyle, profesor de drept la Universitatea din Illinois și creator al Legii armelor biologice, aruncă noi umbre asupra virusului care a văzut lumina în orașul chinez Wuhan. Potrivit tgcom24.

„Coronavirus este o armă biologică de război creată într-un laborator din Wuhan, iar Organizația Mondială a Sănătății este deja conștientă de acest lucru.” Asta spune el într-un interviu video lansat pe site-ul Geopolitics and Empire.

Francis Boyle, profesor de drept la Universitatea din Illinois. În 1989 a elaborat Legea armelor biologice, legea privind combaterea terorismului pentru armele biologice.

Boyle susține că coronavirusul, „o armă de război potențial letală”, ar fi „scăpat dintr-un laborator de securitate maximă” din Wuhan.

Prin urmare, guvernul chinez a încercat inițial să acopere cazul, în timp ce acesta ia acum măsuri drastice pentru a opri epidemia.

Laboratorul BSL-4 din Wuhan este, de asemenea, un centru de cercetare al Organizației Mondiale a Sănătății și din acest motiv, potrivit Boyle, OMS în sine „nu ar fi putut ști”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.