Un FALS PREOT a slujit o comuna timp de aproape 20 de ani

S-a pretins preot și a slujit o comuna „în fals” timp de aproape 20 de ani. Ce se va întâmpla cu oamenii ale căror cununii au fost oficiate de ”popa de treflă!…

Un preot columbian a venit în Spania să preia o biserică dintr-o comună din zona Cadiz, însă lucrurile aveau să ia o întorsătură șocantă foarte repede. Biserica din Spania a cercetat mai bine trecutul preotului și a ajuns la concluzia că acesta nu era preot.

Miguel Angel Ibarra s-a dat preot timp de 18 ani în Columbia, acolo unde a păstorit o comună de câteva mii de locuitori fără că nimeni să știe că, de fapt, nu are nicio legătură oficială cu biserica și nu fusese trimis de nimeni în acea zonă.

Bărbatul a oficiat mii de căsătorii, botezuri și înmormântări, ca de altfel și slujbele anuale, îndeplinindu-și rolul de preot cu strictețe de fiecare dată.

Biserica a lansat o anchetă oficială pentru a vedea cum s-a putut întâmpla un astfel de caz, însa a anunțat ca persoanele căsătorite și botezate de acest preot vor rămâne în continuare valide! „Oamenii nu vor trebui să se recăsătorească, deoarece au făcut aceste slujbe cu buna credință. In plus, e greu sa readuci în fața altarului sute de familii ce s-au căsătorit în ultimii aproape 20 de ani„, a spus un oficial al bisericii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.