Un killer amator, bancnote de 100 de dolari pe post de evantai – ”executase” o femeie însărcinată

Mărturia tinerei Treja Kelley în procesul unei crime de anul trecut a transformat-o într-o ”țintă”.

În septembrie trecut, acele temeri s-au adeverit. Kelley, o femeie însărcinată în vârstă de 18 ani din Chicago, a murit după ce un bărbat înarmat s-a apropiat de ea și a împușcat-o de cinci ori, pe trotuarul din apropierea casei sale.

killer amator
asasin parlit

Săptămâna trecută în instanță, procurorii din Cook au declarat că tânărul Kavarian Rogers, în vârstă de 21 de ani, a acceptat 5.000 de dolari pentru a o „executa” pe Kelley, relatează Chicago Sun-Times.

Pe pagina sa de Facebook, Kavarian Rogers, killer de ocazie, a postat videoclipuri în care s-a filmat cu încălțăminte noi scumpe și cum folosea bancnote de 100 de dolari …pe post de evantai…

El ar fi spus celorlalți că și-a câștigat banii pentru a „reduce la tăcere o fată care a depus mărturie împotriva cuiva”, potrivit unei declarații a procurorilor citită în instanță, potrivit ABC7 Chicago.

Acuzat de crimă de gradul întâi, Rogers a fost arestat și trimis în închisoarea din Cook.

victima
fata ucisa

Un prieten al victimei Kelley în momentul împușcăturilor a spus că se află la jumătate de cvartal de casa ei, Kelley vorbea în acel moment pe telefonul mobil cu iubitul ei, când amândoi au observat pe cineva cu un hanorac albastru pe alee.

„Următorul lucru îmi amintesc cum a scos o armă”, a spus prietenul.

Cu trei luni înainte de crimă, pe 15 septembrie, Kelley a luat poziție ca martor la procesul morții vărului ei de șaptesprezece ani, Christopher Fields.

Suspectul acelei crime prin împușcare, Deonte Davis, a fost condamnat pentru omor de primul grad și așteaptă condamnarea, potrivit Sun-Times.

Avocata lui Davis, Jennifer Blagg, a declarat ziarului că identificarea de către Kelley a criminalului condamnat al vărului său a fost „subiectul” unei moțiuni care solicită un nou proces pentru Davis, presupunându-se că el a comandat uciderea martorei.

Procurorii au dezvăluit în instanță săptămâna trecută că au obținut apeluri înregistrate din închisoare „discutându-se despre o femeie martor” în procesul crimei sale și cerând să fie redusă la tăcere.

Davis încă nu a fost acuzat în legătură cu uciderea lui Kelley. Rogers, executantul, își așteaptă sentința.