Un lunetist a deschis foc asupra automobiliștilor: 5 morți și 21 de răniți – Atacatorul a fost ucis de poliție

Un lunetist a deschis foc asupra automobiliștilor: 5 morți și 21 de răniți în Texas.

Atacatorul a fost ucis de poliție într-o parcare de cinema, după un schimb de focuri.

Cel puțin 5 persoane au fost ucise, iar alte 21 au fost rănite într-o serie de împușcături între Midland și Odessa, Texas, unde un lunetist a deschis focul pe Interstate 20 și pe Autostrada 191 care leagă cele două orașe, alegându-și aleatoriu țintele dintre cele trecând la moment. Poliția din Midland a confirmat că atacatorul a fost ucis, dar nu a confirmat prezența unui complice care, inițial, părea să fi acționat simultan.

Detaliile incidentului nu sunt clare: nu sunt cunoscute motivele care au determinat lunetistul, în vârstă de 30 de ani, să deschidă focul.

Zvonurile inițiale vorbeau despre doi sau cel puțin trei trăgători în vehicule în mișcare: zvonuri confirmate parțial de poliție, care vorbise despre doi bărbați pe două vehicule diferite, unul Toyota și un camion al Serviciului Poștal Us.

Odată cu trecerea orelor, însă, situația a devenit clară: bărbatul, care a scăpat de controlul rutier de la bordul pickup-ului, a confiscat ulterior o autoutilitară pentru livrare poștă.

Interceptat în parcarea cinematografului Cinergy din Odessa, bărbatul a fost ucis în urma unui schimb de focuri cu poliția.

Printre răniți se află în stare gravă și un copil în vârstă de 17 luni, atins la față de un glonț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here