Un medic de 57 de ani acuzat de abuz asupra a 109 copii


Austria – un medic de 57 de ani acuzat de abuz asupra a 109 copii, băieți.

Bărbatul, pentru care s-a solicitat dosar penal, ar suferi de o tulburare psihică gravă. Mama unei tinere de 15 ani a denunțat cazul. Abuzurile ar fi început după 2000 și au durat până în ianuarie trecut.

Parchetul din Wels, Austria, a solicitat să fie inculpat un medic, acuzat că a abuzat sexual 109 băieți. De asemenea, anchetatorii au cerut să fie internat într-un spital de psihiatrie judiciară, medicul în vârstă de 57 de ani, care suferă de boli mintale grave.

Dintre victime, 40 de sub 14 ani la momentul violenței, efectuate de medic pe întreaga perioadă a activității sale, adică din 2000 până în ianuarie.

O primă plângere a unei mamei – a avut loc abia recent, în ianuarie trecut, o mamă a unui băiat în vârstă de 15 ani a denunțat cazul, scoțând la iveală lanțul lung de abuzuri sexuale.

Din cele rezultate, bărbatul ar fi profitat de copii, explicându-le că abuzul sexual face parte din tratamentul medical.

În unele cazuri, el le-ar fi procurat canabis băieților și i-ar fi adus în casa sa de vacanță de pe Lacul Attersee din Austria Superioară.

Se pare că și-a luat cu el și un băiat în vârstă de 12 ani, când a fost în vacanță la Marea Roșie, pentru ceva… „tratament”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.