Un miliardar rus a fost ucis în U.K. – seria de accidente suspecte

Un miliardar rus a fost ucis în Anglia, săptămâna trecută, într-o coliziune rutieră în timp ce își plimba câinele.

Poliția din Surrey a dat publicității joi o declarație care confirmă că Dmitry Obretetskiy, 49 de ani, a murit pe 30 noiembrie, în urma unui accident din Oxshott, un sat din apropierea Londrei, pe 25 noiembrie.

Obretetskiy, cel mai recent dintr-o serie de ruși proeminenți care au murit în Marea Britanie, a fost dus la spital de o ambulanță cu răni grave, a spus poliția.
Coliziunea a implicat trei vehicule, au confirmat ofițerii. Nu s-au făcut arestări și se desfășoară o anchetă. În declarația poliției, familia lui Obretetskiy l-a descris ca un „bărbat liniștit și rezervat”.

„Am pierdut o persoană extraordinară care ne-a umplut viața”, a continuat declarația. „Am dori să le cerem oamenilor să nu facă speculații despre circumstanțele accidentului, deoarece acest lucru ar putea afecta investigațiile în curs și ne poate provoca anxietate și durere în acest moment foarte dificil.”

Pavel Borovkov, un prieten al lui Obretetskiy , a confirmat că toate comentariile pe care le-a făcut pe site-ul rus Life, unde se întreba dacă Obretetskiy fusese ucis în mod deliberat, erau juste.

Borovkov a spus pentru Life: „Știi, oamenii din Londra conduc foarte atent. Nu exclud faptul că a fost accidentat în mod deliberat (de mașină).”

Obretetskiy a fost proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitor oficial al Marte, Nestlé, Procter & Gamble în Rusia, fondând compania din Volgograd în 1991.

Potrivit site-ului rus rus gazeta.ru, Obretetskiy și familia sa au părăsit Rusia în urmă cu câțiva ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here