Un piton dat în urmărire de Poliție, în Cambridge

Se pare că un piton reticulat, lung de 9 picioare, aproape 3 metri, care se târa nestingherit printr-un oraș britanic, a stârnit o căutare masivă din partea Poliției.

Șarpele, care se spune că are capacitatea de a mânca un om, a fost văzut prima dată lângă șoseaua Lovell, Cambridge, duminica trecută. Poliția din Cambridgeshire a spus că l-a depistat pe proprietarul pitonului, dar nu au găsit încă reptila.

Departamentul a tweetat Duminica: „în primele ore ale dimineții, ofițerii au participat la căutări în zona Lovell Rd Cambridge. Rapoarte vorbesc despre un șarpe de trei metri, văzut în zonă.”

„Poliția l-a identificat pe proprietar dar nu și pitonul reticulat, a confirmat că are 9 picioare lungime. Orice reperare vă rugăm să informați Poliția”

Pitonii sunt cunoscuți ca fiind cel mai lung șarpe din lume, crescând până la 31,5 de metri lungime, potrivit Enciclopediei britanice. Specia este originară din Asia de Sud-Est și nu este otrăvitoare. Pitonul este un constrictor și ucide prada sa prin strangulare.

În timp ce atacurile asupra oamenilor sunt rare, în ultimii ani au existat rapoarte de pitoni care au ucis oameni în Indonezia.

Corpul unei femei de 54 de ani a fost găsit în interiorul unui piton de 23 de picioare în Indonezia, anul trecut. Femeia a dispărut în timp ce în grădina ei, potrivit BBC.

Un an mai devreme, corpul unui bărbat de 25 de ani a fost sugrumat de un alt Python de 23 de picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.