Un porumbel care nu poate zbura, face prietenie cu un cățel care nu poate merge

Un porumbel care nu poate zbura, face prietenie cu un cățel care nu poate merge

Întâlnește-l pe Herman Pigeon și Lundy Chihuahua!

Duo-ul s-a întâlnit prin intermediul fundației Mia, o organizație de salvare din Rochester, New York, care reabilitează animale cu defecte de naștere și deformări fizice.

Herman a suferit daune neurologice cu un an în urmă și nu poate zbura. Lundy, un cățeluș chihuahua, nou-născut, nu-și poate folosi picioarele posterioare. Dar puși împreună cei doi s-au apropiat ca și cum ar fi o familie.

Herman a fost găsit în urmă cu peste un an într-o parcare, unde a stat pe trotuar, nemișcat, timp de trei zile. În cele din urmă salvatorii săi și-au dat seama că bietul porumbel nu putea zbura.

Crescătorii din Carolina de Sud au trimis-o pe Lundy la Fundația Mia, deoarece a avut probleme cu utilizarea picioarelor posterioare, afecțiune cunoscută sub numele de sindromul înotătorului.

Sue Rogers, fondatoarea organizației nonprofit, a spus că i-a văzut pe cei doi împreună și cum s-au îmbrățișat spontan.

Herman va rămâne probabil în grija lui Rogers pentru tot restul vieții. Dacă Lundy va fi adoptat, sperăm că îl vor lua și pe Herman! Sursa: sunnyskyz.com

Articolul precedent„Duceți-vă înapoi în România – și nu vă mai întoarceți” – a spus un magistrat englez
Articolul următorO companie americană de biotehnologie spune că vaccinul său contra coronavirus este gata pentru primele teste
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here