Un pretins scriitor și-a mâncat iubita


Un pretins scriitor și-a mâncat iubita

Poliția mexicană l-a arestat pe José Luis Calva Zepeda pe 17 octombrie 2007, după ce a găsit gătite părți din corpul iubitei sale, care dispăruse de câteva zile…

„Sunt un gourmet hobbyst, nu de gust, ci de elaborare”.

Așa apare în broșura Caminando ando … José Luis Calva Zepeda, un mexican, de 38 de ani…

…un anonim perfect până la 8 octombrie, când poliția districtului federal a intrat în casa sa după arestarea lui.

Locuitorii din Colonia Guerrero raportaseră un miros insuportabil care emana din apartamentul lor.

Uimirea executorilor judecătorești a fost enormă.

Brațul unei femei era gătit într-un vas într-un bulion gros, o bucată dintr-un picior era ascunsă în frigider și o farfurie cu bucăți de carne, garnisite cu lămâie părea gata de consum pe masă.

Scena macabră nu s-a încheiat acolo. Într-o cutie de cereale, experții au găsit oase, iar în cămară se găsea trupul dezmembrat al unei femei.

Coordonatorul serviciilor de expertiză al procurorului general al districtului federal, Rodolfo Rojo, a confirmat cele mai grave suspiciuni.

Bucățile de carne găsite au fost fibre musculare ale antebrațului drept, care au fost prăjite cu ulei, iar oasele proveneau de la trupul unei femei, Alejandra Galeana Garavito, iubita lui José Luis Calva, dispărută din 5 octombrie.

Cercetătorii procurorilor au constatat că femeia a fost sugrumată și bătută, după care criminalul a continuat să-i dezmembreze cadavrul.

În cadă a jupuit cu răbdare piciorul femeii și brațul drept.

Deși procurorul Gustavo Salas s-a declarat incapabil să spună dacă Calva a mâncat acea carne, El caníbal de Guerrero a fost principalul suspect al presei.

Autoritățile consideră că Alejandra Galeana nu este singura victimă.

Corpurile dezmembrate ale altor două femei găsite în Chimalhuacán (statul Mexic) și Tlatelolco (districtul federal), ar putea fi opera presupusului canibal.

„Am plămânii bolnavi, o inimă mare, oase fragile, o gură largă, care adăpostește 10.000 de cuvinte și …uimire…

Actor de farsă și dramă, fiind întotdeauna stăpânul meu, priceput în ocult, magie, stele și mătase, rimă ortodoxă, convexa ochilor mei și degustat de muzică.

O familie auto-exilată, cauza lipselor mele și rodul abundenței mele.

Pe scurt, acestea sunt consecințele acțiunilor mele „, a scris Calva pentru că îi place să se prezinte ca… poet, scriitor și actor de romane horror…

Anchetatorii îl prezintă deja drept primul canibal din istoria criminală a orașului Mexico.

Poliția a raportat diverse descoperiri în apartamentul lui Calva Zepeda care ilustrează mintea lui complexă:

…cuțite, cărți de vrăjitorie și texte horror, unele scrise în manuscris. În dulap, o rochie lycra cu un sutien care simulează două sfârcuri și măști din aluminiu.

Așa cum era de așteptat, cazul canibalului este încă subiect în populara Colonia Guerrero.

Toată lumea are ceva de povestit despre acest personaj care până pe 8 octombrie a fost complet ignorat prin discreția sa.

Psihologii, criminologii și diverșii specialiști, discută despre personalitatea canibalului Guerrero și istoricul personal al adunărilor sale, pentru a încheia cu întrebarea fără răspuns: criminalul s-a născut sau a devenit așa?

În prefața colecției operelor sale Cannibal Instincts, Requiem for a Lost Soul and Prostituting My Soul, José Luis Calva scrie: „Eu dedic aceste cuvinte celei mai mari creații ale universului, care sunt eu”. O întreagă declarație de …principii…

José Luis Calva Zepeda s-a născut la 20 iunie 1969 și a murit la 11 decembrie 2007, a fost un scriitor mexican și posibil criminal în serie.

El a fost acuzat de uciderea (apoi că a și mâncat-o) iubitei sale în 2007, căreia i-a mărturisit înainte de a se sinucide, aproape de ziua de proces și a fost suspectat de încă două sau opt crime.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.