Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis

Un procuror de la Parchetul General s-a sinucis în Vinerea mare, la orele prânzului, chiar la locul de muncă. Fostă purtătoare de cuvânt, femeia în vârstă de 53 de ani s-a aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri.

Polițiștii au primit un apel la 112, în care cineva anunța că o femeie amenință că se aruncă de la etajul 5 al Parchetului General.

Este vorba despre fostul procuror şef al Biroului de Informare şi Relaţii publice din cadrul Parchetului General, Ramona Bulcu.

Aceștia au venit imediat la fața locului, alături de pompieri, și au încercat să o convingă să coboare, însă nu i-a ascultat și s-a aruncat în gol. Ea a murit pe loc.

Din primele informații de la această oră, ea este un fost șef al biroului de informații publice din cadrul Parchetului General. Polițiștii de la Omoruri au preluat ancheta în acest caz.

Potrivit martorilor, Ramona Bulcu a părut că se răzgândeşte la un moment dat, însă şi-a făcut cruce şi s-a aruncat în gol, lovindu-se în cădere de cornişa de deasupra mezaninului. potrivit digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.