Un pui de koala salvat din incendiile forestiere din Australia

Un pui de koala salvat din incendiile forestiere din Australia

Puiuțul Koala a parcurs o recuperare medicală incredibilă după ce a fost găsit aproape mort într-un incendiu forestier australian.

Keli, micuțul koala, a fost găsit abandonat pe drumul din New South Wales, în condiții grave. Avea o infecție fungică și cântărea aproximativ 10 uncii. Își pierduse în mare parte blana. Apoi, Keli a fost dus la spitalul Port Macquarie Koala unde a avut o recuperare incredibilă.


CITEȘTE ȘI Australia sub furia focului? – ”Bine că nu se întâmplă la noi”


„Doar un moment mai luminos în toată tragedia din Australia sau momentul în care am vrut să vă împărtășim ceva bun”, a scris spitalul.

Keli acum cântărește peste 2 kilograme, infecția fungică a dispărut și toată blana îi crește înapoi.

„Încă suntem la primele zile de rezultate, vom fi foarte încântați când va ajunge la 2,5 kg și va veni timpul să îl ducem printre copacii parcului nostru, pentru pregătirea eliberării sale în natură. Eliberarea nu va avea loc până în lunile mai reci și, din fericire, va fi curând într-un habitat bun, rămas în locuri departe de zona tragică”, a mai scris spitalul.

Nu însă toate ființele pădurilor au avut această soartă, milioane de animale și păsări și-au găsit sfârșitul …arzând de vii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.