Un român deține recordul la căsătorii: recent a fost ”mire” pentru a 9 (noua) oară!

Să mai spună careva că nu e bine să te însori!!!

Un bărbat de peste 60 de ani s-a căsătorit, anul trecut, la Starea Civilă Râșnov, pentru a noua oară, iar căsătoria a fost oficiată de actualul edil al orașului, Liviu Butnariu, acesta fiind un record de căsătorii pentru localitatea din județul Brașov, potrivit Hotnews.ro

„Un lucru inedit este că el a fost căsătorit de trei primari”, a precizat actualul primar al Orașului Râșnov, Liviu Butnariu.
Astfel, de-a lungul anilor, bărbatului i s-a oficiat căsătoria de către: Ilie Soiu, care a fost primar al Orașului Râșnov în perioada 2000-2004, Adrian Veștea, primar în perioada 2004 – 2016, și Liviu Butnariu, primar în funcție.
Penultimul mariaj al bărbatului a durat aproximativ doi ani, conform aceleiași surse. De unele consoarte a divorțat, dar au fost și soții care au decedat.
Numeroasele căsătorii ale bărbatului au dat peste cap și previziunile statului, care a prevăzut în formulare statistice maxim 5 poziții pentru cei care se recăsătoresc, după cum a precizat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu.
„El a completat un carnet cu 5 poziții și pe al doilea aproape l-a terminat”, a mai spus Liviu Butnariu.
În anul 2018, în orașul Râșnov au fost încheiate 140 de căsătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.