Un tânăr a împușcat patru oameni, rănindu-i, pe motiv că …sunt evrei

UPDATE: O femeie a fost ucisă și trei oameni au fost răniți. Un om de 34 de ani, care a fost rănit atunci când focurile de armă au izbucnit în interiorul Sinagogii din San Diego, este considerat un erou pentru salvarea mai multor copii din fața gloanțelor.


Tânărul de 19 ani din San Diego, care a deschis focul împotriva credincioșilor de la o sinagogă în Poway, California, ar fi un rasist alb, care ar fi scris unele scrisori prin care își manifestă ura lui față de evrei și alte persoane.

Acest lucru îl afirmă Rita Katz, managerul site-ului specializat în monitorizare web și social media. Băiatul ar fi scris că a fost inspirat de Brenton Tarrant, omul care a făcut un masacru în moscheea din Cristchurch, Noua Zeelandă.

Potrivit lui Katz, băiatul de 19 ani ar fi postat o scrisoare invitând alți rasiști albi pentru a efectua atacuri. Scrisoare în care el ar explica faptul că i-a luat patru săptămâni pentru a planifica atacul său și a dezvăluit că a fost autorul și al unui incendiu la o moschee din Escondito, la o săptămână după tragedia din Noua Zeelandă. Băiatul ar fi scris, de asemenea, o listă de oameni care l-ar fi inspirat, printre care și Adolf Hitler.

Împușcăturile au avut loc ieri lângă o sinagogă din Poway, o suburbie a San Diego, California. Faptul s-a soldat cu cel puțin patru răniți, conform surselor spitalului.

Poliția a confirmat arestarea unei persoane. Încă necunoscută dinamica evenimentelor.

Adevărata dramă: – tinerii inspirați de ideologiile urii, de apostolii răului, într-o epocă unde ar fi fost firesc să prevaleze educația umanistă, pacifismul, canalizarea energiilor pentru salvarea vieții pe Pământ. Vina stă în direcțiile impuse de mai marii lumii care nu înțeleg că actualele sisteme sunt în declin și schimbarea nu se face prin crimă.

Antisemitismul, anti-islamismul, rasismul, fundamentalismul, extremismul, anti-creștinismul… sunt alimentate anume, pentru a servi CUIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here