Un tânăr de 23 de ani și-a ucis mama, lovind-o în piept de cinci ori cu un cuțit

Noaptea trecută, un tânăr de 23 de ani și-a ucis mama în San Vito dei Normanni lovind-o în piept de cinci ori cu un cuțit. Tânărul, Asciano Andrea, a fost arestat de poliție.

Carabinierii l-au blocat lângă ușa din față a clădirii unde locuia în casă cu mama sa, Rossella Cavaliere, de 51 de ani, și sora sa de 29 de ani. Din câte se știe, crima ar fi avut loc după o ceartă din motive banale, crima a avut loc în zona 167,  în Viale Vittime del lavoro 2, din San Vito dei Normanni, în apropierea drumului către Carovigno- Potrivit brindisireport.it

Mărturiile vecinilor

În jurul orei 2, la 112 au sunat vecinii care au raportat țipete din casa băiatului -Carabinierii stației locale din San Vito dei Normanni, în frunte cu căpitanul Antonio Corvino și locotenentul Alberto Bruno, s-au dus imediat la locul respectiv.

Ofițerii l-au oprit imediat pe tânărul de 21 de ani, identificând pe peretele din piatră uscată de la casa vecină, cuțitul cu schimbător pe care îl folosise chiar să-și lovească mama, mortal, cu cinci înjunghieri în piept, în urma unei certe..

Din ceea ce a reieșit de la anchetatori, dintr-o dată, în jurul orei 1:30, băiatul s-ar fi ridicat din pat, ținând cuțitul cu schimbător pe care îl avea mereu în dormitorul său și, după ce ar fi ajuns mama pe coridor, ar fi lovit-o mortal , apoi se îndepărtese de casă.

„Personalul unității de investigare al Comandamentului Provincial Carabinieri Brindisi pentru constatările necesare a arestat tânărul și a găsit arma crimei. Procurorul public al instanței din Brindisi, Alfredo Manca, a dispus examinarea autopsiei. Din ceea ce se rezultă dintr-o notă a carabinierilor din Brindisi, nu au fost cereri de intervenție anterioare din partea familiei, la 112. Arestatul, după formalitățile legale, a fost condus în arest la Brindisi „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here