Un tânăr s-a trezit când era cât pe ce să fie …înmormântat!…

Un tânăr indian care a fost declarat mort s-a trezit cu puțin timp înainte de …a fi îngropat, chiar în timpul ceremoniei sale funerare.

Înmormântarea lui Mohammad Furqan, de 20 de ani, care a fost declarat mort de către profesioniștii din serviciul de medicină legală, a fost întreruptă de trezirea sa …

S-a întâmplat în orașul indian Lucknow și, firește, a șocat pe toți participanții. El a fost imediat dus la spital.

Furqan fusese în stare de inconștiență din ziua de 21 iunie, în urma unui accident. Medicii l-au declarat mort luni, dar, ca o coincidență, asta numai după ce familia băiatului a spus spitalului că nu mai are fonduri pentru a plăti îngrijirea lui.

Familia a spus ziarului Hindustan Times că situația i-a traumatizat pentru că, mai întâi, s-a produs moartea lui Furqan, dar, foarte șocați apoi când l-au văzut că se mișcă în timpul înmormântării.

„Devastați, ne pregăteam pentru înmormântare când unii dintre noi au văzut mișcările membrele lui. L-am dus imediat pe Furqan la spitalul Ram Ioan Lohia, unde doctorii au spus că …este în viață… și l-au colegat la aparate”

„Am plătit 10.000 de dolari la spitalul privat mai înainte și când le-am spus că nu mai avem bani, medicii au declarat pe loc că Furqan este mort”.

Autoritatea medicală contra malpraxis a orașului a spus că o investigație asupra practicilor medicale este în curs de desfășurare.

„Pacientul este în stare critică, dar nu este nici pe departe mort. Are puls, tensiunea arterială și reflexele lui funcționează.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.