Un tată cheltuie pe droguri și prostituate DONAȚIA pentru fiul său bolnav

Mateus Henrique Leroy Alves, după ce a consumat cei 12.000 de euro destinați îngrijirii fiului bolnav, Joao Miguel, cu suma rămasă avea intenția de a-și deschide un bordel în Salvador de Bahia.

Datorită strângerii de fonduri „Campanha ame Joao Miguel” ca obiect tratamentul în Brazilia pentru micul Joao Miguel, de 19 luni, care suferă de la naștere de efectele unei boli degenerative neuromusculare rare, ar fi putut fi tratat cum se cuvine.

Dar, tatăl său, de 37 de ani, Mateus Henrique Leroy Alves, a irosit banii strânși din mila oamenilor, cei 12.000 de euro, pe droguri, alcool și prostituate.

În loc să cumpere dozele de droguri avea sfânta datorie ca părinte să ia cele necesare pentru a face fiul său se simtă mai bine.

Intenția a fost de a deschide, cu suma rămasă, un bordel în Salvador de Bahia, cu sfatul unei femei de afaceri de succes în branșă. Tatăl risipitor a fost, cu toate acestea, arestat și finanțarea participativă suspendată.

Omul a fost foarte activ pe social media și pe la evenimentele de strângere de fonduri pentru fiul său bolnav. Odată ce suma ar fi ajuns să cumpere primele trei loturi de medicamente necesare pentru o terapie cu șase cicluri, omul, cu toate acestea, a dispărut brusc.

O lună mai târziu, el a fost urmărit și arestat de Poliție la un hotel de cinci stele din Salvador de Bahia și, atunci când a fost interogat, a admis: „am cheltuit banii pe alcool, femei și droguri și sunt șantajat de traficanți de droguri.”

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, a planificat să-și deschidă un bordel și, cu o femeie de afaceri, a dat curs deja încercării să recruteze prostituate din Belo Horizonte.

Strângerea de fonduri a fost suspendată cu scuzele exprimate de mama lui Joao, pe pagina de Facebook dedicată campaniei pentru îngrijirea micuțului.

„În ceea ce privește cele mai recente evenimente, – spune mama, Karine Rodrigues,-  campania „Ame Joao Miguel”, a fost suspendată prin procedura de blocare a celor patru conturi de finanțare participativă de către Curtea pentru minori.”

„Această decizie – continuă mama – a condus la achiziționarea primelor trei doze de Spinraza. Dacă ordinul va fi anulat și Joao își pierde tratamentul prin hotărâre judecătorească, vom relua campania și vom conta pe solidaritatea directă a fiecăruia.”

„Ca mamă, comportamentul meu a fost întotdeauna de bună-credință și pentru unicul scop de a încerca să salvez viața fiului meu” … ” în ultimele zile Joao Miguel a trecut o serie de examene medicale necesare pentru a începe mult așteptatul tratament: vă cer vouă tuturor să vă rugați pentru el…”


Cu ani în urmă, o doctoriță din Lazio mărturisea un fapt nu mai puțin plăcut: neavând copii s-a decis să adopte unul de la distanță și, după patru ani de zile, timp în care a trimis sume importante copilului, s-a gândit să-i facă și o surpriză, să-l viziteze.

Surpriza a fost rezervată pentru ea… atunci când a constatat că, de fapt, coresponda (și primea poze) cu un fals copil iar banii ajungeau să fie folosiți la cumpărarea armelor pentru un grup paramilitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.