Un tată erou: și-a dat viața pentru a-și salva cele trei fiice din furia valurilor

Un tată a patru copii din Tennessee a murit, la începutul acestei luni, în timp ce își salva trei dintre fiicele sale, care fuseseră răpite de valuri puternice și violente pe coasta Floridei – ultimele sale cuvinte către una din fetele lui: „te-am prins”.

Mai întâi, una dintre fiice, de 16 ani, a lui Fred Pepperman, a fost prinsă de valuri, în timp ce se afla cu întreaga familie în vacanță, lângă Panama City, în Panhandle Florida, potrivit People.

Cele două fiice ale sale adulte încercau să o salveze. Pepperman a sărit pentru a le salva pe toate trei, aflate acum sub violența valurilor…

Un alt membru al familiei s-a alăturat tatălui de 53 de ani și a înotat spre unde se aflau cele trei. Au salvat fetele.

Pepperman însă… și-a pierdut cunoștința după ce a împlinit actul de salvare a copiilor săi.

Oamenii aflați pe plajă au încercat să-l resusciteze pe Fred și l-au dus urgent la un spital din apropiere unde …a fost declarat mort.

„El a făcut tot ceea ce un tată ar putea să facă”, a spus celor de la WTSP Florida, soția lui, Julie Pepperman.

Incidentul a avut loc în week-end de Tropical Storm Barry pe când South Walton Fire District postaseră un avertisment de dublu cod roșu pentru condițiile de pe plaje, ceea ce însemna că nimeni nu are voie să iasă în larg.

„Fără el, trei dintre copiii mei ar fi morți cu siguranță. Nu pare verosimil” a spus Julie. „Vreau doar ca oamenii să știe că o mulțime de tați spun că ar face orice pentru copii, dar el, uite, chiar a făcut, așa că …el chiar este un tată adevărat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.