Unchiul, de 45 de ani, înjunghie câinele nepotului – riscă până la 10 ani de închisoare

Un om din Texas, sâmbătă, a declarat poliției că a înfipt un cuțit de friptură în șoldul câinelui nepotului său pentru că acesta i-ar fi ucis anul trecut un pui.

Owen Jay Petitt, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a rănit câinele nepotului său prin înjunghiere. Nepotul de 28 de ani locuiește în aceeași proprietate din orașul Leander, potrivit rapoartelor The American Statesman.

Nepotul a auzit câinele schelălăind pe la ora 12:30, sâmbătă, și l-a surprins pe unchiul său în flagrant. Se spune că a țipat unchiului său să înceteze. Câinele șchiopăta cu lama încă înfiptă, nepotul reuși să scoată lama înainte ca autoritățile să ajungă. Potrivit presei.

Pettit le-a spus polițiștilor că el a comis fapta ca represalii pentru faptul că acest câine i-a ucis anul trecut un pui și că nu are remușcări.

Pettit a fost arestat și acuzat de cruzime față de animalele de companie – o infracțiune de gradul III care implică până la 10 ani de închisoare. El a fost condus la închisoarea din Travis.

Polițiștii au reușit să obțină drept corp delict cuțitul – care era încă murdar de sânge și fire de păr ale câinelui, potrivit The Dallas Morning News.

Purtătorul de cuvânt al biroului șerifului, Kristen Dark, a declarat că imediat câinele a primit îngrijiri medicale și este într-o stare stabilă. Orășelul Leander este situat la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina la nord de Austin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.