Unde au sfârșit proviziile exagerate ale celor care au golit magazinele

Unde au sfârșit proviziile exagerate ale celor care au golit magazinele

Cei care au exagerat cu proviziile de alimente, golind rafturile din supermarketuri, au umplut apoi containerele și tomberoanele din fața casei

Fotografiile au apărut online cu alimente aruncate la gunoi, după ce panica coronavirus a golit rafturile aproape oriunde în lume.

Fotografiile, aparent făcute pe o stradă din Midlands și publicate pe Facebook, potrivit The Sun, arată banane neatinse, pachete de carne gătită și pâine ambalată de care se îngrămădesc în pubelele verzi, după ce au expirat.

Postarea de pe Facebook scria: „Acesta este aspectul cumpărării de panică, deșeuri, deșeuri și mai multe deșeuri.”

„Un magazin normal are mereu tot ceea ce ai nevoie, nu numai că magazinele pot conserva mai mult timp produsele depozitate, mai multe persoane care au nevoie câștigă. Nu este nevoie decât de câteva minute să gândești”

Unii din grupul Facebook, creat pentru a da nume de rușine magazinelor care își cresc prețurile din cauza virusului, au spus că:

…este posibil ca gunoiul să fi fost lăsat în urmă de studenții internaționali care au fost nevoiți să alerge pentru a prinde zborurile de întoarcere acasă după suspendarea lecțiilor universitare și închiderea multor frontiere internaționale…

Unii comentatori au susținut că acesta a fost un motiv de înțeles pentru a scăpa de deșeuri, dar alții au susținut că cheltuiala nedorită ar fi putut fi donată unei bănci de alimente sau livrată vecinilor, potrivit Coventry Telegraph.

Un membru al grupului a întrebat: „De ce nu ar fi putut fi date cuiva care ar fi fost recunoscător pentru asta, în loc să fie aruncate?”

În timp ce altul a adăugat: „Acum trebuie să fie amendați pentru că nu folosesc coșul de gunoi în mod corect.”

Fotografiile au stârnit o reacție furioasă online.

Pe Twitter, utilizatorul @queentilli a scris: „Ar trebui să existe penalități financiare pentru acest tip de lucruri”.

Și altul, @ Ant_CFC_203, a comentat: „Nefericit. Sper că acești oameni vor privi înapoi și își dau seama că s-au dezamăgit pe ei înșiși dar și comunitățile lor.”

Fotografii șocante ajung după ce britanicii au făcut provizii de hrană de peste 1 miliard de lire sterline pentru pregătirea auto-izolării.

În ciuda rafturilor goale care apar în toată țara, directorii generali ai marilor supermarketuri i-au asigurat în mod constant pe cumpărători că nu va exista lipsă de alimente sau întreruperi în lanțul de furnizare din cauza coronavirusului.

Achiziția de panică a obligat chiar și supermarketurile să impună limite cantității pe care cumpărătorii o pot cumpăra, asta pentru prima dată de la al doilea război mondial.

Sainsbury’s, Tesco și Asda au stabilit o limită de trei pentru orice articol și două pentru produsele esențiale, cum ar fi rola de hârtie igienică și produse de spălarea mâinilor.

De asemenea, supermarketurile au fost obligate să limiteze numărul cumpărătorilor din magazin pentru a ajuta oamenii să respecte regula guvernului de doi metri distanță.

Astfel de situații sunt în toate țările unde s-a creat prostește panică legată de auto-izolare și că…

oamenilor nu li se vor permite să mai iasă deloc din casă

în ciuda faptului că guvernele au specificat CLAR că oamenii pot ieși doar pentru aprovizionare și motive urgente…

În întreaga lume, zilnic, mor de foame mii de oameni, alții mor sau cheltuie sume uriașe în lupta contra obezității…

În lumea pretins civilizată MII DE TONE de alimente sunt aruncate…

…iată datele statistice wordlmeters valabile astăzi la ora prânzului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.