Unde sunt astăzi cei 50 de președinți de stat care au manifestat pentru Charlie Hebdo? Iată fățărnicia ”aleșilor” occidentali!

Web Hosting

29 Decembrie 2017, Egipt – teroriștii atacă o biserică coptă din apropierea orașului Cairo: cel puțin 10 persoane ucise. Mai întâi trecem la fapte mai vechi…


Potrivit Mediafax, la vremea respectivă, în urma atentatului de la Charlie Hebdo, au manifestat 3,7 milioane de suflete în fruntea cărora s-au ”împăunat” peste 50 de șefi de stat.


Oare de ce? Pentru ca popoarele lor să le fie inoculată frica față de teroriștii islamici… și nimeni să nu mai cuteze să caricaturizeze islamul, eventual doar creștinismul!…Iar când teroriștii atacă oriunde în lume creștinii, pentru aceștia nu mai manifestează nimeni. Viitorul iminent este dorit de către forțele oculte să fie musai islamic, creștinismul nu mai servește interesele marilor bogătași, acum instrumentalizează ”noua religie”, islamul, prin care să oprime gloatele, iar mai marii lideri islamici nu se prind că sunt folosiți, și se bucură chipurile de ”putere”! Nu religiile sunt rele, ci uzul lor!… Nu credincioșii sunt vinovați, ci liderii religioși.

Unde sunt astăzi cei 50 de președinți de stat care au manifestat pentru Charlie Hebdo? Iată fățărnicia ”aleșilor” occidentali! Și acum la Cairo ar fi corect să se afișeze.


Revenind la știrea zilei: Cel puțin zece persoane, inclusiv unul dintre teroriști, au fost ucise într-un atac asupra bisericii copte din Helwan, la sud de Cairo. Doi teroriști au deschis focul în afara bisericii, ucigând un ofițer de poliție, doi recruți și un civil care lucra în interiorul locului de închinare. Unul dintre cei doi agresori, purtând o centură explozivă, a fost ucis. Celălalt, fugind și fiind prins,  a fost arestat.

Fotografirea a avut loc atunci când forțele de securitate se răspândeau în jurul bisericii Mar Mina: agenții au fost capabili să împiedice atacatorii să intre în locul de închinare.

O fotografie a corpului presupusul agresor publicată pe site-ul ziarului oficial Al-Ahram arată un bărbat bărbos care poartă o giacă ticsită cu muniție.

Creștinii copți din Egipt au fost vizați de mai multe atacuri sângeroase în acest an, multe dintre ele fiind susținute de grupul Isis.

Minoritatea creștină din Egipt reprezintă 10% din 100 de milioane de locuitori ai țării, în majoritate covârșitoare musulmani. Sinteza știre atentat Cairo și sursa foto tgcom24

Facebook Comments